Urmărește-ne în Social Media

Sabrina Stoica X Jean Gavril - Visuri

Sabrina Stoica și Jean Gavril ne demonstrează că visurile devin realitate cu noua lor lansare muzicală. "Visuri" este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Povestea colaborării dintre cei doi artiști este una specială. Sabrina este studentă în anul VI la Universitatea de Arhitectură și Urbanism din București, iar Jean Gavril este absolvent al aceleiași facultăți. "Visuri" nu este doar o colaborare muzicală obișnuită, ea are în spate chiar un vis ce a devenit realitate prin muncă și perseverență. Sabrina Stoica își amintește cum Jean Gavril a cântat la balul bobocilor la Facultatea de Arhitectură, eveniment la care a fost și ea prezentă. Acela a fost momentul în care Sabrina și-a pus pe lista de dorințe o colaborare cu Jean.

Filmarea videoclipului pentru "Visuri" a avut loc pe scena Teatrului Elisabeta din București, oferind o atmosferă cinematografică și romantică, care a subliniat povestea melodiei într-un mod spectaculos. Regia videoclipului a fost realizată de Alin Alib.

"Piesa <<Visuri>> vorbește despre călătoria pe care o începi singur pentru ca, în final, să o trăiești în doi. Colaborarea cu Jean este un vis devenit realitate și îi mulțumesc nespus că a ales să scriem acest capitol împreună. După cum zice și piesa, <<Visuri, visuri / E tot ce avem>>", a declarat Sabrina Stoica.

Sabrina Stoica și-a făcut debutul în lumea muzicală cu single-ul "Valuri la mal", care a adunat 87.000 de ascultări în primele două luni. De asemenea, ea are în catalog diverse cover-uri publicate pe YouTube, ce au cumulat zeci de mii de vizualizări în câteva luni.

Pe de altă parte, Jean Gavril este un artist de succes în România, cunoscut pentru hit-uri precum "Totul sau nimic", "Tocuri", "Fată, bea cu mine" sau "Ultimul val", în colaborare cu Feli. El a câștigat competiția "Dancing on Ice" și a impresionat la "Te cunosc de Undeva".

PUBLICITATE
Comentarii