Urmărește-ne în Social Media

Sabrina Carpenter - Please, Please, Please

Sabrina Carpenter a lansat piesa "Please, Please, Please" alături de un videoclip în care apare partenerul său, actorul Barry Keoghan. Materialul este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Piesa "Please, Please, Please" a fost compusă de Sabrina Carpenter și Amy Allen. De producție s-a ocupat Jack Antonoff, cunoscut pentru colaborările cu Taylor Swift și Lana Del Rey. Melodia este extrasă de pe viitorul album al cântăreței de 25 de ani - "Short n' Sweet".

Videoclipul muzical a fost regizat de Bardia Zeinali și începe cu Carpenter într-o celulă de închisoare. În momentul în care este eliberată, dă cu ochii de un proaspăt condamnat, bărbatul misterios interpretat de Barry Keoghan ("Saltburn"). Între ei se înfiripă o idilă, iar Sabrina îl așteaptă când este eliberat. Mai mult, îl ajută să răpească un bărbat și să jefuiască o bancă. Ciclul vicios continuă însă: Keoghan este arestat, Carpenter nu mai vrea să aibă de-a face cu el, iar este eliberat din închisoare, iar calcă strâmb. În final, "infractorul" este încătușat și ținut prizonier de iubita lui.

Albumul "Short n' Sweet" va fi disponibil începând cu 23 august. Este al șaselea disc din cariera Sabrinei și a fost prefațat de piesa discutată mai sus, precum și de "Espresso", devenită virală pe platformele de socializare. De asemenea, a debutat pe locul 7 în Billboard Hot 100 și a reușit să rămână în top 10, ajungând până pe locul 4.

Comentarii