Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Sabrina Carpenter - Almost Love

Sabrina Carpenter lansează „Almost Love”, un single emoționant, plin de viață și culoare, compus chiar de ea, în colaborare cu Mikkel Eriksen, Nate Campany și Steph Jones.

„Almost Love” este produsă în colaborare cu Stargate și reprezintă prima lansare de pe mult-așteptatul album al Sabrinei, „Singular”, care va fi disponibil începând cu această iarnă. Noul material pe care artista îl pregătește este o adevărată lecție de muzică pop și vine după marele succes al lansării albumului „EVOLution” (2016).

„Am scris în colaborare cu Stargate, chiar la începutul anului acesta. Este primul single extras de pe noul meu album, , care va fi lansat în iarnă. Sunt încântată că în sfârșit voi putea lansa albumul care va marca începutul unor noi direcții muzicale și vizuale pentru mine." a declarat Sabrina Carpenter.

Sabrina a interpretat single-ul „Almost Love” în premieră sâmbăta trecută, la iHeartRadio’s KIIS FM Wango Tango, din Los Angeles.

La începutul anului 2018 Sabrina a lansat „Alien”, o piesă scrisă și interpretată în colaborare cu DJ-ul și producătorul englez, Jonas Blue. Piesa a strâns aproape 43 de milioane de stream-uri în doar câteva luni de la marea sa lansare și a ajuns #1 în clasamentul Billboard Club.

Sabrina Carpenter are doar 19 ani și se poate mândri deja cu o carieră în televiziune – apariția în serialul Diseny, "Girl Meets World" și rolul lui Chloe Goodwin în "The Goodwin Games". EP-ul ei de debut, "Can’t Blame a Girl for Trying" a fost lansat în 2014, fiind urmat de albumele Eyes Wide Open și Evolution.

Citește mai multe despre Sabrina Carpenter
Videoclipuri cu Sabrina Carpenter
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE