Urmărește-ne în Social Media

Sabaton - Bismarck

Sabaton a lansat piesa "Bismarck", cu probabil cel mai complex şi scump videoclip din istoria recentă a rock-ului. După ce a colaborat cu World of Tanks pentru un clip din 2017, acum colaborează cu World of Warships pentru acest material video. Rezultatul îl vedeţi în articol.

"Bismarck" spune povestea celebrei nave de război germane, iar clipul a fost realizat cu ajutorul celor de la World of Warships. În clip apar o sumedenie de nave de război, avioane din marile conflicte mondiale şi celebrul crucişător. Artiştii sunt pe puntea vasului Bismarck, cântându-şi imnul înălţător, în vreme ce uriaşul metalic este atacat din toate părţile.

Torpilele străbat apa, avioanele atacă din flancuri în această producţie la scară uriaşă. Majoritatea imaginilor provine din CGI bine realizat, perfect îmbinat cu cadrele reale de pe mare. Power metaliştii suedezi au mai colaborat cu World of Tanks pentru un videoclip al piesei "Primo Victoria" în 2017, iar pe atunci Sabaton primea propriul tanc în jocul MMO.

Artiştii declară că povestea vasului Bismarck a fost cea mai cerută de către fani ca subiect de melodie, în comunităţile online. Secvenţele cu vasul legendar din a doua conflagraţie mondială sunt preluate direct din jocul video. Noul single este separat de viitorul album, care vine la vară. Despre "Bismarck", Sabaton a declarat următoarele:

Soarta navei Bismarck este o poveste fascinantă, pe care am dorit să o scriem multă vreme, dar nu am putut să o integrăm pe nici un album. Aşa că am decis să o lansăm ca un single, ca un cadou de la noi pentru voi, fanii noştri fantastici din ultimii 20 de ani.

Viitorul LP al trupei, "The Great War" soseşte pe 19 iulie prin casa de discuri Nuclear Blast. Va avea ca temă primul război mondial şi evenimente din acea perioadă, poveşti ale soldaţilor şi civililor afectaţi de conflict. Odată cu noul disc trupa aniversează 20 de ani de carieră şi ne oferă 11 piese complet noi. Înregistrarea albumului a începută la împlinirea a fix 100 de ani de la sfârşitul primului război mondial (11 noiembrie 2018). A fost nevoie de 3 luni de înregistrări intense, alături de producătorul Jonas Kjellgren.

Odată cu piesele noi a fost lansat şi Sabaton History Channel, care foloseşte social media pentru a spune poveşti despre războaie şi eroii din piesele Sabaton.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Concert Sabaton la București în 2022: consultă programul și regulile de acces

Sabaton concertează pe 25 iulie la Arenele Romane din București în cadrul turneului "The Tour to End All Tours" care trece și prin România. În deschidere vor cânta Dynazty din Suedia. Te invităm să afli mai multe informații utile pe care le-au comunicat organizatorii.

Publicat

pe

Concert Sabaton la Turbohalle pe 19 martie 2013

Sabaton nu mai are nevoie de nicio prezentare. Suedezii se reîntorc la București și promit un show cu totul special care va plimba publicul prin întreaga muzică a formației, precum și prin cele mai importante etape istorice, cum au obișnuit deja.

Program concert Sabaton la Arenele Romane

 • OPEN DOORS 18:30
 • Dynazty 19:15 - 20:30
 • SABATON 21:00 - 23:00

Reguli de acces la concertul Sabaton

Accesul în incinta Arenelor Romane se face începând cu ora 18:30, iar concertele încep la ora 19:15. După deschiderea porților, puteți sosi la orice oră doriți pentru a vă vedea trupele favorite. Concertul are loc în aer liber.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.

Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de agenții de securitate.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mâncare sau băuturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (vă rugam în caz că se anunță ploaie să veniți cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detașabil);
 • aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie să aibă asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

*Organizatorii NU vor stoca și NU vor păzi obiectelor prezentate în lista de mai sus pe durata evenimentului.

*La intrarea în perimetrul evenimentului, toți participanții vor fi percheziționați de către agenții de securitate.

*Organizatorii informează publicul participant că spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

Categorii de bilete:

Accesul în spațiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului.

Părăsirea perimetrului de concert, după validarea biletului de acces, va fi strict interzisă. Persoanele care doresc să părăsească zona de eveniment o pot face, dar la ieșire brățara le va fi ruptă și dacă doresc să intre din nou, vor trebui să-și cumpere alte bilete.

Fanii care au bilete pe scaune se pot plimba dintr-o parte în alta a arenelor ca să ajungă la zona de merch de pe coronament, dar nu pot intra pe teren (și viceversa - fanii de pe teren nu pot intra în zonele cu scaune). De asemenea, staționarea pe coronament pentru a privi concertul este interzisă din două motive: 1) nu se aude bine 2) nu trebuie blocate căile de evacuare.

 • Categoria Premium - Bilete cu loc în sectoarele K, E
 • Categoria Teren - Bilete fără loc, în fața scenei, pe teren
 • Categoria Acces General  - Bilete cu loc în Arenă, mai puțin în sectoarele K și E

Bilete concert Sabaton:

Prețul biletelor variază între 254 și 194 lei în funcție de categorie și de perioada de achiziționare. Pentru mai multe detalii, consultă agenda InfoMusic.

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4