Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: RUNA - Blestem

RUNA, o nouă artistă semnată la Global Records, lansează astăzi primul single, ”Blestem”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Khaled Mokhtar, care a colaborat recent și cu Antonia pentru piesa ”Dor de tine”.

Single-ul “Blestem” este compus și produs de Alex Pelin, Andy Platon și Ovidiu Baciu (Kazibo), cunoscuți datorită hiturilor “Pe aripi de vânt”, “Inimi desenate”, single-urile Deliei, dar și “Falava”, hitul interpretat de Andra, precum și “Îngerii au demonii lor” – Cristi Minculescu și Dan Bittman.

“Prima oară când am ascultat "Blestem", am avut fluturi în stomac, ca atunci când te îndrăgostești. Și nu e o chestie care sună bine, chiar asa a fost. Când Alex Pelin, Andy Platon și Ovidiu Baciu de la Kazibo Studio au văzut cât îmi place piesa au spus fără nicio reținere "gata, piesa e a ta". Și le mulțumesc din suflet pentru asta”, a declarat RUNA.

Videoclipul piesei “Blestem” a fost filmat în București, regizor și DoP Khaled Mokhtar, cel care a filmat și cel mai recent single al Antoniei “Dor de tine”.

“Mulțumesc echipei cu care am lucrat la filmarea clipului, respectiv Khaled Mokhtar, Global Records, casa mea de discuri și Liviu Ardeleanu, art directorul responsabil de logo-ul meu "runiscian". Simbolul care însoțește numele RUNA reprezintă de fapt simbolul muzicii în limba runelor. Am cautat ca totul să se lege frumos, sa fie armonie între toate elementele, de la nume, logo, legătura lor cu primul single lansat și ceea ce mă inspiră pe mine ca artist”, a spus artista.

Pe lângă muzică, RUNA (Miruna Mănescu) este pasionată și de actorie, apărând în serialul TV “Pariu cu viața”. Acum doi ani, a participat la selecția pentru Eurovision din Elveția alături de trupa Timebelle, unde a ieșit pe locul 2 la votul juriului și pe locul 1 la votul publicului. Ulterior, a rămas în Elveția și a lansat un EP alături de Timebelle. Datorită feedback-ului pozitiv al publicului, și anul acesta, RUNA și colegii de la Timebelle participă la selecția Eurovision din Elveția de pe 5 februarie, unde sunt considerați favoriți.

RUNA devine artist Global Records, una dintre principalele case de discuri din România care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, GJan, Alexandra Stan, Karmen, Lucia, Mira, Lori Ciobotaru, Yanka, Vanotek, Ivana.

Citește mai multe despre RUNA
Videoclipuri cu RUNA
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE