Urmărește-ne în Social Media

Rudimental - Walk Alone feat. Tom Walker

Rudimental colaborează cu artistul scoțian Tom Walker pentru noul single ”Walk Alone”. Melodia este lansată împreună cu un videoclip filmat în Auckland, Noua Zealandă.

Regizat de Ian Schwartz, noul clip Rudimental surprinde impresionanta poveste a doi jucători de rugby, foști rivali și actuali prieteni.

Tom Walker, a cărui voce o putem asculta pe single-ul ”Walk Alone”, a ajuns în atenția publicului cu single-ul “Leave A Light On”. Melodia a fost certificată cu platină, urcând până pe poziția a 7-a în topul single-urilor din UK. Walker va lansa în 2019 albumul său de debut, ”What A Time To Be Alive”.

”Walk Alone” se regăsește pe noul disc Rudimental, ”Toast To Our Differences”. Discul conține nu mai puțin de 16 piese, inclusiv single-ul din 2017 cu James Arthur, ”Sun Comes Up”, și recenta colaborare cu Jess Glynne, Macklemore și Dan Caplen pentru piesa "These Days".

Tracklist ”Toast To Our Differences” - Rudimental:

 1. Toast to our Differences (feat. Shungudzo, Protoje & Hak Baker)
 2. Let Me Live
 3. Dark Clouds (feat. Jess Glynne & Chronixx)
 4. Walk Alone
 5. Ladysmith Skit
 6. These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen)
 7. Sun Comes Up (feat. James Arthur)
 8. 1x1 (feat. Maleek Berry & Raye)
 9. Last Time (feat. Raphaella)
 10. No Pain (feat. Maverick Sabre & Kojey Radical)
 11. Scared of Love
 12. Summer Love
 13. They Don't Care About Us (feat. Yebba & Maverick Sabre)
 14. Do You Remember (feat. Kevin Garret)
 15. Leave It For Tomorrow
 16. Adrenaline

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe Tothe Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury

În iunie 2015, Rudimental a concertat pentru prima oară în România. Formația a urcat pe scena amenajată la Castelul Banffy, făcând parte din lineup-ul festivalului Electric Castle.

Comentarii