Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Videoclip oficial: Rudimental - Toast To Our Differences (feat. Shungudzo, Protoje & Hak Baker)

Rudimental ciocnește în cinstea ignorării diferențelor culturale cu un single nou, dar și un album. Atât piesa, cât și discul, se intitulează sugestiv ”Toast To Our Differences”.

”Suntem extraordinar de entuziasmați să anunțăm lansarea noului nostru album, ”Toast To Our Differences”! Apare pe 7 septembrie ! Până atunci, vă invităm să urmăriți videoclipul”, a transmis Rudimental fanilor din online.

Noul disc Rudimental conține nu mai puțin de 16 piese, inclusiv single-ul din 2017 cu James Arthur, ”Sun Comes Up”, și recenta colaborare cu Jess Glynne, Macklemore și Dan Caplen pentru piesa "These Days".

Tracklist ”Toast To Our Differences” - Rudimental:

 1. Toast to our Differences (feat. Shungudzo, Protoje & Hak Baker)
 2. Let Me Live
 3. Dark Clouds (feat. Jess Glynne & Chronixx)
 4. Walk Alone
 5. Ladysmith Skit
 6. These Days (feat. Jess Glynne, Macklemore & Dan Caplen)
 7. Sun Comes Up (feat. James Arthur)
 8. 1x1 (feat. Maleek Berry & Raye)
 9. Last Time (feat. Raphaella)
 10. No Pain (feat. Maverick Sabre & Kojey Radical)
 11. Scared of Love
 12. Summer Love
 13. They Don't Care About Us (feat. Yebba & Maverick Sabre)
 14. Do You Remember (feat. Kevin Garret)
 15. Leave It For Tomorrow
 16. Adrenaline

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe Tothe Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury

În iunie 2015, Rudimental a concertat pentru prima oară în România. Formația a urcat pe scena amenajată la Castelul Banffy, făcând parte din lineup-ul festivalului Electric Castle.

Citește mai multe despre Rudimental
Videoclipuri cu Rudimental
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE