Urmărește-ne în Social Media

Rudimental - Sun Comes Up feat. James Arthur

Rudimental se bucură în continuare de temperaturile ridicate ale începutului de toamnă lansând videoclipul piesei ”Sun Comes Up”. Melodia este înregistrată în colaborare cu artistul britanic James Arthur.

După aproape un an de pauză de la single-ul anterior, Rudimental a revenit la începutul verii cu o piesă de sezon, intitulată "Sun Comes Up". Videoclipul oficial al piesei a fost lansat astăzi, 12 septembrie, trupa optând pentru o coregrafie ce ne amintește puțin de cunoscuta animație Disney ”The Lion King”.

Pentru partea vocală, trupa a hotărât să colaboreze cu James Arthur, câștigător al concursului X-Factor. Arthur promovează în paralel ultimul său album, “Back From the Edge“. Lansat în noiembrie 2016, discul a fost apreciat în Marea Britanie, debutând pe prima poziție în topul albumelor din UK.

Noua melodie Rudimental, "Sun Comes Up", nu este inclusă pe niciun album, fiind un single de vacanță, adresat festivalierilor. Ultimul album al trupei, „We The Generation”, a fost lansat în octombrie 2015, după o pauză de 2 ani de la primul disc, ”Home”.

Rudimental e mai mult decât un proiect de drum and bass și muzică electronică, trupa transmițând o stare de spirit cu fiecare show live. După ce a susținut trei concerte sold out la Brixton Academy (octombrie 2014) și a deschis concertele lui Ed Sheeran din cel mai recent turneu al său de pe teritoriul american, trupa Rudimental a fost confirmată în poziția de headlineri pe Tothe Other Stage din cadrul festivalului Glastonbury

Comentarii