Urmărește-ne în Social Media

Rudimental - I Will For Love feat. Will Heard

Rudimental continuă promovarea albumului ”We The Generation” prin lansarea unui nou videoclip, "I Will For Love". Scenariul ales de formație pentru acest clip este inspirat de povestea reală a unei familii de emigranți, care pleacă din Mexic pentru a se stabili în SUA.

Noul videoclip Rudimental, ”I Will For Love”, este inspirat de povestea reală a unui băiat pe nume Antonio, care pleacă din Mexic împreună cu familia sa pentru a începe o viață mai bună în SUA. Clipul a fost filmat chiar în Mexico City, fiind regizat de I Owe Youth.

"'I Will For Love' este o piesă despre un scop comun, unul extrem de puternic. Este despre cât de multe suntem dispuși să facem pentru cei din jur, pentru cei pe care îi iubim. Clipul ilustrează altruismul de care putem da dovadă. Eu însumi am fost martor al unei astfel de sprijin: puterea iubirii familiei mele, care a mers până la a se zbate peste granițele țării, doar pentru a-mi oferi mie un trai mai bun", a declarat unul dintre membrii Rudimental, Amir Amor.

Această tematică aleasă pentru noul videoclip vine pe fondul recentelor discuții privind rezolvarea problemei imigranților. Candidatul la președinția SUA, Donald Trump, a propus în cadrul campaniei sale electorale ridicarea unui zid între America de Nord și cea de Sud, pentru a împiedica trecerea frontierelor către Statele Unite.

Piesa „I Will For Love” este extrasă de pe noul album „We The Generation”. Discul marchează o evoluție înspre genul progressive, o colecție conceptuală care sfidează încadrările genurilor muzicale și care își propune să schimbe fața muzicii dance nu doar în spatiul scenei britanice, ci și la nivel global.

Rudimental a vizitat anul acesta România pentru prima oară. Formația a concertat în cadrul Electric Castle Festival din Cluj-Napoca.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2023 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5