Urmărește-ne în Social Media

Ruby feat. What's Up - Nu pune la suflet

Ruby a colaborat cu What's Up pentru noul single ”Nu pune la suflet”. Piesa a fost produsă în studiourile deMoga Music, regia clipului fiind semnată de Lazăr Cercel.

"Până acum am mai scris pentru piesele mele, dar de data asta m-am implicat mult mai mult decât de obicei. De când am ascultat prima dată demo-ul, pur și simplu am fost absorbită de cum sună. Am simțit că este scrisă fix pentru mine și că mă reprezintă 100%. Este o piesă de dragoste, din care toate fetele și femeile trebuie să învețe că nu au de ce să stea într-o relație care nu duce nicăieri, iar în momentul când devin nefericite să ia masuri. Controlul e în mâinile noastre și putem oricând pune piciorul în prag, îndepărtându-l din viața noastră pe bărbatul care nu ne merită cu adevărat. Iar aceste cuvinte nu vin din partea unei feministe" - Ruby

"Să lucrez cu Ruby o fost mereu o plăcere. Este un artist efervescent, cu multă personalitate și totodată o foarte bună prietena. Aveam de mult în plan să facem o piesă împreună, iar piesa 'Nu pune la suflet' este cea mai bună alegere. Să dea Dumnezeu să fie un succes! Am muncit foarte mult pentru că și eu am pus mult suflet și m-am implicat în producție ca și cum ar fi fost single-ul meu!" - What's Up

De regia videoclipului s-a ocupat Lazăr Cercel, împreună cu DOP-ul Anton Sandu (SanAnton), mai exact echipa cu care Ruby a lucrat și la proiectele "De la distanță" și "Tu (Inima și Sufletul)".

Ruby este implicată în acest moment în reality show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", iar lansarea piesei "Nu pune la suflet" se face în timp ce ea trece printr-una dintre cele mai aventuroase experiențe ale sale. La momentul aparitței videoclipului, artista este ruptă de orice formă de tehnologie, ea urmând să afle performanțele piesei abia peste câteva săptămâni, când va reveni în România.

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

PRO TV găzduiește "Singura casă", un show special de Halloween - VIDEO

31 octombrie este vremea unei sărbători mai puțin tradiționale. Duminică, de la ora 22:30, telespectatorii se vor putea bucura de un show de senzație: "Singura casă". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Singura casă
Singura casă │ FOTO: PRO TV

Gazda emisiunii este vampirul Eduard, interpretat de simpaticul detectiv de la Masked Singer România, Alex Bogdan. Acesta îi va invita la cea mai tare petrecere pe Mihaela Rădulescu, Smiley, Pavel Bartoș și Ruby. Ce îi așteaptă? Un joc de evadare din casa vampirului care le poate aduce la final un premiu de 50.000 euro care va fi donat celor de la Dăruiește viața!

La cei 739 de ani ai săi, vampirul Eduard va fi ajutat de asistentul lui, Relu, să le pregătească celor patru vedete o serie de provocări total neașteptate! Printre eprubete cu sânge, șerpi pregătiți să atace și strigoi deciși să sperie, Mihaela, Smiley, Pavel și Ruby vor trebui să fie atenți la fiecare detaliu și să nu piardă nicio secundă pentru a evada la timp.

Smiley: "Am primit invitația pe whatsapp de la un număr necunoscut. Adresa era aproape de mine".

Cele patru vedete nu au putut rata o asemenea invitație. Mihaela a declarat că planurile pe care și le-au făcut sunt destul de complicate: ”Masonii erau mici copii pe lângă ce mind setup aveam noi când am intrat". Pe parcursul camerelor, cei patru vor putea profita și de mici indicii, dar cu o condiție: să îi cânte vampirului o piesă care îi amintește de copilărie.

Cum îi va ajuta sau chiar încurca vampirul Eduard pe Mihaela, Pavel, Smiley și Ruby și dacă vor reuși să scape, câștigând banii pentru cei de la Dăruiește viața, aflăm duminică, de la 22:30, doar pe PRO TV!

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31