Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: Ruby feat. What's Up - Nu pune la suflet

Ruby a colaborat cu What's Up pentru noul single ”Nu pune la suflet”. Piesa a fost produsă în studiourile deMoga Music, regia clipului fiind semnată de Lazăr Cercel.

"Până acum am mai scris pentru piesele mele, dar de data asta m-am implicat mult mai mult decât de obicei. De când am ascultat prima dată demo-ul, pur și simplu am fost absorbită de cum sună. Am simțit că este scrisă fix pentru mine și că mă reprezintă 100%. Este o piesă de dragoste, din care toate fetele și femeile trebuie să învețe că nu au de ce să stea într-o relație care nu duce nicăieri, iar în momentul când devin nefericite să ia masuri. Controlul e în mâinile noastre și putem oricând pune piciorul în prag, îndepărtându-l din viața noastră pe bărbatul care nu ne merită cu adevărat. Iar aceste cuvinte nu vin din partea unei feministe" - Ruby

"Să lucrez cu Ruby o fost mereu o plăcere. Este un artist efervescent, cu multă personalitate și totodată o foarte bună prietena. Aveam de mult în plan să facem o piesă împreună, iar piesa 'Nu pune la suflet' este cea mai bună alegere. Să dea Dumnezeu să fie un succes! Am muncit foarte mult pentru că și eu am pus mult suflet și m-am implicat în producție ca și cum ar fi fost single-ul meu!" - What's Up

De regia videoclipului s-a ocupat Lazăr Cercel, împreună cu DOP-ul Anton Sandu (SanAnton), mai exact echipa cu care Ruby a lucrat și la proiectele "De la distanță" și "Tu (Inima și Sufletul)".

Ruby este implicată în acest moment în reality show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", iar lansarea piesei "Nu pune la suflet" se face în timp ce ea trece printr-una dintre cele mai aventuroase experiențe ale sale. La momentul aparitței videoclipului, artista este ruptă de orice formă de tehnologie, ea urmând să afle performanțele piesei abia peste câteva săptămâni, când va reveni în România.

Citește mai multe despre RubyWhat's UP
Videoclipuri cu RubyWhat's UP
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE