Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019

Videoclip oficial: Ruby - Tu (Inima și Sufletul)

Ruby a lansat videoclipul "Tu (Inima și Sufletul)", pentru cei 1.000.000 de fani de pe Facebook. În clipul regizat de Lazăr Cercel sunt portretizați artiști precum Johnny Depp, Pharrell Williams, Bruno Mars.
Urmărește-ne pe

Așa cum a promis, Ruby a lansat videoclipul "Tu (Inima și Sufletul) pentru cei 1.000.000 de prieteni virtuali.

"Așa am plănuit de la început. Mi-am dorit ca în momentul în care voi avea 1.000.000 de prieteni pe Facebook să lansez acest videoclip. Soarta a făcut ca lucrurile să coincidă și totul să fie gata când am atins acest număr, lucru care nu poate decât să mă bucure! Mai exact, ne-am tot dorit sa filmăm într-o joi. Era cea mai liberă zi a săptămânii pentru mine, numai că am amânat filmările de cel puțin 10 ori. De câteva ori din cauza vremii care, pur și simplu, nu ne lăsa să filmăm, de câteva ori din cauza concertelor mele și de alte câteva ori din cauza filmărilor pentru proiectele TV în care sunt implicată. Iar când am avut totul gata, tocmai "implinisem" 1.000.000 de prieteni pe Facebook! Ce poate fi mai frumos?! :) Oricum acesta este doar începutul unei serii mari de surprize. O să vedeți pe parcurs la ce mă refer", a declara Ruby.

Clipul este regizat de Lazăr Cercel și este unul dintre cele mai inedite proiecte făcute în România în ultimii ani. Foarte multe locații, foarte multă figurație și mai ales machiaje reușite, care au reușit să dea viață unor personaje ca Johnny Depp, Pharrell Williams sau Bruno Mars.

"Deși am filmat mai bine de 48 de ore la acest clip, nu pot să spun că a fost obositor. Sincer, nu m-am simțit niciodată așa de bine la o filmare. Mă bucur că am fost înconjurată de prieteni, cu care mai degrabă am petrecut decât am muncit. Oricum personajul cel mai amuzant a fost fără îndoială What's UP, zis și Omul Orchestra. Nu a stat locului o secundă: a bătut la tobe, a făcut salturi Sunt foarte mândră de acest clip și vreau să le mulțumesc tuturor!", a adăugat Ruby.

Piesa "Tu (Inima și Sufletul)" este produsă în studiourile DeMoga, împreună cu Cat Music, fiind implicați Marius Moga, What's Up, Yogi, Loredana Cavasdan, Achi și Robert Toma.

"Cu Ruby am tot colaborat de-a lungul timpului. Piesa asta i-a venit ca o manușă. Am lucrat repede cu ea pentru că, pe langa faptul ca e un artist foarte profesionist, este un om foarte vesel și cu multă energie, exact ca și cantecul!", a spus Marius Moga.

Citește mai multe despre Ruby
Videoclipuri cu Ruby
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE