Urmărește-ne în Social Media

Ruby - Toarnă

"Tu mai toarnă puțin / Că-i miere, că-i venin" spune Ruby în cea mai recentă piesă, însoțită de un videoclip senzual. Mai multe detalii puteți afla din articol.

Compusă de Shift, Liviu Teodorescu, Enri Demi & Iraida în studiourile Midiots, #Toarnă este o piesă cu beat-uri tribale, elemente orientale și versuri incitante. Decoruri special construite pentru acest concept, peste 24 de ore de filmare și o cantitate impresionantă de apă - toate acestea s-au întâmplat în regia lui Kobzzon.

„Abia așteptam să lansez #Toarnă, sunt super fericită, mai ales că am piesa de ceva vreme! Îmi place foarte mult cum a ieșit tot proiectul și le mulțumesc lui Shift Baby, Enri Demi, Liviu și Iraida pentru sound-ul nebun și fresh. La filmări a fost cam frig pentru că toată apa pe care o vedeți în clip era super rece, însă Kobzzon a avut grijă să încingă atmosfera cu indicațiile lui regizorale unice. Nu vreau să vă zic mai multe, trebuie doar să dați play”, a declarat Ruby despre noul single.

În octombrie, Ruby a lansat alături de Shift single-ul “Invizibil”, însoțit de un clip ce traduce în imagini o serie de trăiri care ne duc cu gândul la filmele retro de la Hollywood. La începutul lunii aprilie, Ruby surprinde cu "Rochia mea", o poveste cu multe dansatoare de cabaret, zeci de ținute sexy și decoruri construite special pentru acest concept.

Vara lui 2018 ne-a adus single-ul și clipul "Soare pătrat", care a adunat peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube. Până în prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 310 milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artiști precum UZZI (pentru "Nu caut iubiri"), What's UP ("Nu pune la suflet"), Dorian Popa ("Bună, ce mai zici?"), Voltaj ("Nana") și A.U. ("Îți mulțumesc"). Cel mai popular single și videoclip din cariera artistei este “Condimente”, în colaborare cu Nosfe, care a adunat peste 64 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii