Urmărește-ne în Social Media

Ruby - Te Sun Yo

Ruby a lansat "Te Sun Yo", o piesă urban cu influențe rap. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Cu muzica și versurile semnate de Connect-R, "Te Sun Yo" este un single ce îți rămâne întipărit în minte încă de la prima ascultare. Povestea continuă cu un videoclip regizat de George Secrieru, ce o prezintă pe Ruby plină de sex-appeal și atitudine.

"Odată cu <<Te Sun Yo>> lansez un nou concept muzical și sunt multe de pus la punct pentru etapa asta nouă pe care o pregătesc. Single-ul acesta este cel mai bun preview pentru ceea ce urmează ca direcție muzicală. Am mai jonglat cu rap-ul pe multe piese, pentru mine este o zonă în care mă simt ca acasă și de data asta, tot ceea ce pregătesc de acum încolo va avea un touch urban și foarte personal. Va fi un material cu totul special, croit pentru mine special și în care mă implic trup și suflet", a spus Ruby.

În luna martie, Ruby a lansat "Pe unde-ți umblă inima", o baladă încărcată de emoție, iar piese precum "Nu caut iubiri" (feat. UZZI), "Nu pune la suflet" (alături de What's UP), "Bună, ce mai zici?" (alături de Dorian Popa), "Condimente" (feat. Nosfe), "Îți mulțumesc" (împreună cu A.U), "Invizibil" (împreună cu Shift) și "Unde" (alături de Emilian) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări.

PUBLICITATE
Comentarii