Urmărește-ne în Social Media

Ruby - Tata

Ruby ne surprinde cu o nouă piesă emoţionantă -"Tata", însoţită de un videoclip nostalgic, în care protagonist este actorul George Piştereanu.

Ruby revine cu un nou videoclip emoţionant pentru cea mai recentă piesă a sa - "Tata". Single-ul vorbeşte despre reîntoarcerea la sine, la dragostea celor care ne-o oferă şi ne-au oferit-o necondiţionat. Cântecul a fost compus de Vlad Manolache, Ionut Bacula şi What's Up.

Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan, care nu se află la prima colaborare cu Ruby,  tot el fiind şi regizorul clipului "Bună, ce mai zici?". Cel care interpretează rolul tatălui în videoclipul lui Ruby, este actorul George Piştereanu, cunoscut pentru apariţiile sale în "Eu când vreau să fluier, fluier", "Loverboy" şi "Miracolul din Tekir".

"Mi-au dat lacrimile când am ascultat piesa. Este un omagiu adus familiei, părinţilor. E foarte bine să ne urmărim visul, să vrem cu tărie să obţinem ceva în viaţă, dar să nu uităm niciodată că  ceea ce realizăm în prezent, se datorează părinţilor noştri, celor care au avut grijă de fiecare pas al nostru, care ne-au oferit toată dragostea şi s-au sacrificat pentru noi, poate mai mult chiar decât era nevoie.  Uneori amânăm să îi sunăm, nu avem timp, uităm, mergem din ce în ce mai rar pe la ei, iar mesele în care toata familia se strânge laolaltă, devin doar amintiri. E păcat, nu trebuie să fie aşa, părinţii sunt cei mai frumoşi oameni de pe pâmânt", spune Ruby.

PUBLICITATE
Comentarii