Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ruby - Tata

Ruby ne surprinde cu o nouă piesă emoţionantă -"Tata", însoţită de un videoclip nostalgic, în care protagonist este actorul George Piştereanu.
Urmărește-ne pe

Ruby revine cu un nou videoclip emoţionant pentru cea mai recentă piesă a sa - "Tata". Single-ul vorbeşte despre reîntoarcerea la sine, la dragostea celor care ne-o oferă şi ne-au oferit-o necondiţionat. Cântecul a fost compus de Vlad Manolache, Ionut Bacula şi What's Up.

Videoclipul a fost regizat de Dan Petcan, care nu se află la prima colaborare cu Ruby,  tot el fiind şi regizorul clipului "Bună, ce mai zici?". Cel care interpretează rolul tatălui în videoclipul lui Ruby, este actorul George Piştereanu, cunoscut pentru apariţiile sale în "Eu când vreau să fluier, fluier", "Loverboy" şi "Miracolul din Tekir".

"Mi-au dat lacrimile când am ascultat piesa. Este un omagiu adus familiei, părinţilor. E foarte bine să ne urmărim visul, să vrem cu tărie să obţinem ceva în viaţă, dar să nu uităm niciodată că  ceea ce realizăm în prezent, se datorează părinţilor noştri, celor care au avut grijă de fiecare pas al nostru, care ne-au oferit toată dragostea şi s-au sacrificat pentru noi, poate mai mult chiar decât era nevoie.  Uneori amânăm să îi sunăm, nu avem timp, uităm, mergem din ce în ce mai rar pe la ei, iar mesele în care toata familia se strânge laolaltă, devin doar amintiri. E păcat, nu trebuie să fie aşa, părinţii sunt cei mai frumoşi oameni de pe pâmânt", spune Ruby.

Citește mai multe despre Ruby
Videoclipuri cu Ruby
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE