Urmărește-ne în Social Media

Ruby - Rochia mea

După o pauză de câteva luni, Ruby lansează "Rochia Mea", o piesă cu un mesaj provocator și cu un vizual pe măsură. Scenariul și direcția de styling îi aparțin artistei.

De muzică și text s-au ocupat Ruby, Ionuț "Papu" Bacula, Vlad Manolache și Bodea Costin. Videoclipul este regizat de SAN și surprinde ipostaze pline de senzualitate. "Rochia mea" aduce în același loc dansatoare de cabaret, ținute atrăgătoare și decoruri ce completează perfect conceptul vizual.

"Yeeeeeeey!!!!! În sfârșit, mi-am luat Rochia de pe suflet! Abia așteptam să o lansez, am piesa de ceva vreme, însă a durat un pic mai mult până să o lansăm pentru că a trebuit să învăț <<niște>> coregrafie și nu prea m-au ascultat picioarele! În afară de coregrafie, toate bune și super frumoase! Sunt fericită cu ce a ieșit și mă bucur de reacția oamenilor. Eram nerăbdătoare să scot o piesă veselă așa cum e «Rochia mea», care îți pune zâmbetul pe buze din primele versuri!", declară Ruby.

Filmările au durat mai mult de 24 de ore, iar despre acestea Ruby a spus:

"În mare parte, ce s-a petrecut pe platoul de filmare a fost amuzant. Și asta din cauză că o mare parte din clip este bazată pe coregrafie, iar eu am reușit să duc dansul la agonie. Nu reușesc să funcționez în termeni de coregrafie, eu la concerte sunt într-un <<sincron perfect>> cu mine, dar la clip a trebuit să fac același dans cu fetele și nu mi-a ieșit bine. Am căzut, am schimbat patru perechi de sandale în speranța că ele sunt de vină și nu picioarele mele stângi. M-am rugat de Anton, regizorul clipului, să mă mute în spatele fetelor, ca să pot să le fur mișcările la milisecundă. Am încercat în fel și chip să păcălesc dansul și era amuzant pentru cei care nu erau foarte implicați în ce aveam eu de făcut acolo. Pe mulți i-am și enervat".

Până în prezent, clipurile lansate de Ruby au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artiști precum Uzzi ("Nu caut iubiri"), What's UP ("Nu pune la suflet"), Dorian Popa ("Bună, ce mai zici?"), Voltaj ("Nana") sau A.U. ("Îți mulțumesc").

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

PRO TV găzduiește "Singura casă", un show special de Halloween - VIDEO

31 octombrie este vremea unei sărbători mai puțin tradiționale. Duminică, de la ora 22:30, telespectatorii se vor putea bucura de un show de senzație: "Singura casă". Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Singura casă
Singura casă │ FOTO: PRO TV

Gazda emisiunii este vampirul Eduard, interpretat de simpaticul detectiv de la Masked Singer România, Alex Bogdan. Acesta îi va invita la cea mai tare petrecere pe Mihaela Rădulescu, Smiley, Pavel Bartoș și Ruby. Ce îi așteaptă? Un joc de evadare din casa vampirului care le poate aduce la final un premiu de 50.000 euro care va fi donat celor de la Dăruiește viața!

La cei 739 de ani ai săi, vampirul Eduard va fi ajutat de asistentul lui, Relu, să le pregătească celor patru vedete o serie de provocări total neașteptate! Printre eprubete cu sânge, șerpi pregătiți să atace și strigoi deciși să sperie, Mihaela, Smiley, Pavel și Ruby vor trebui să fie atenți la fiecare detaliu și să nu piardă nicio secundă pentru a evada la timp.

Smiley: "Am primit invitația pe whatsapp de la un număr necunoscut. Adresa era aproape de mine".

Cele patru vedete nu au putut rata o asemenea invitație. Mihaela a declarat că planurile pe care și le-au făcut sunt destul de complicate: ”Masonii erau mici copii pe lângă ce mind setup aveam noi când am intrat". Pe parcursul camerelor, cei patru vor putea profita și de mici indicii, dar cu o condiție: să îi cânte vampirului o piesă care îi amintește de copilărie.

Cum îi va ajuta sau chiar încurca vampirul Eduard pe Mihaela, Pavel, Smiley și Ruby și dacă vor reuși să scape, câștigând banii pentru cei de la Dăruiește viața, aflăm duminică, de la 22:30, doar pe PRO TV!

Citește în continuare