Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Ruby - Rochia mea

După o pauză de câteva luni, Ruby lansează "Rochia Mea", o piesă cu un mesaj provocator și cu un vizual pe măsură. Scenariul și direcția de styling îi aparțin artistei.

De muzică și text s-au ocupat Ruby, Ionuț "Papu" Bacula, Vlad Manolache și Bodea Costin. Videoclipul este regizat de SAN și surprinde ipostaze pline de senzualitate. "Rochia mea" aduce în același loc dansatoare de cabaret, ținute atrăgătoare și decoruri ce completează perfect conceptul vizual.

"Yeeeeeeey!!!!! În sfârșit, mi-am luat Rochia de pe suflet! Abia așteptam să o lansez, am piesa de ceva vreme, însă a durat un pic mai mult până să o lansăm pentru că a trebuit să învăț <<niște>> coregrafie și nu prea m-au ascultat picioarele! În afară de coregrafie, toate bune și super frumoase! Sunt fericită cu ce a ieșit și mă bucur de reacția oamenilor. Eram nerăbdătoare să scot o piesă veselă așa cum e «Rochia mea», care îți pune zâmbetul pe buze din primele versuri!", declară Ruby.

Filmările au durat mai mult de 24 de ore, iar despre acestea Ruby a spus:

"În mare parte, ce s-a petrecut pe platoul de filmare a fost amuzant. Și asta din cauză că o mare parte din clip este bazată pe coregrafie, iar eu am reușit să duc dansul la agonie. Nu reușesc să funcționez în termeni de coregrafie, eu la concerte sunt într-un <<sincron perfect>> cu mine, dar la clip a trebuit să fac același dans cu fetele și nu mi-a ieșit bine. Am căzut, am schimbat patru perechi de sandale în speranța că ele sunt de vină și nu picioarele mele stângi. M-am rugat de Anton, regizorul clipului, să mă mute în spatele fetelor, ca să pot să le fur mișcările la milisecundă. Am încercat în fel și chip să păcălesc dansul și era amuzant pentru cei care nu erau foarte implicați în ce aveam eu de făcut acolo. Pe mulți i-am și enervat".

Până în prezent, clipurile lansate de Ruby au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artiști precum Uzzi ("Nu caut iubiri"), What's UP ("Nu pune la suflet"), Dorian Popa ("Bună, ce mai zici?"), Voltaj ("Nana") sau A.U. ("Îți mulțumesc").

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Ruby
Videoclipuri cu Ruby
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE