Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Ruby feat. Pacha Man - Băiat de bani gata (Soundtrack ”Lumea e a mea”)

Ruby și Pacha Man au înregistrat piesa principală pentru coloana sonoră a filmului ”Lumea e a mea”. Melodia se numește sugestiv ”Băiat de bani gata”, sound-ul fiind inspirat de atmosfera peliculei.

Noul videoclip ”Băiat de bani gata” conține imagini din filmul regizat de Nicolae Constantin Tanase, o producție Libra Film Productions și deFilm, dar și cadre noi, filmate în Constanța. Editul final este realizat de SAN.

"Sunt foarte onorată că echipa filmului a folosit ca soundtrack oficial 'Băiat de bani gata'. Mai ales că este una dintre piesele mele preferate, o piesa pe care am lansat-o în urma cu 2 ani și la care am lucrat alături de Boier Bibescu și Alex Velea. Primul pas a fost să facem un edit nou, o variantă care să se integreze mai bine în atmosfera filmului, și la care am lucrat alături de Shift. Sunt foarte fericită și țin să le mulțumesc tuturor celor implicați." - Ruby

Filmul "Lumea e a mea" marchează o premieră artistică pentru Ruby, soundtrack-ul oficial incluzând doua dintre piesele lansate de artistă: "Băiat de bani gata" și colaborarea cu CRBL pentru piesa "Toată țara".

"Este visul oricărui artist să ajungă pe coloana sonoră a unui film. Unde mai pui ca e și un film foarte tare (Da! Sunt o norocoasă, l-am văzut deja). Așa că nu uitați să mergeți la film", a adăugat Ruby.

Lumea e a mea”/”The World is Mine” este o dramă despre generația 2000, care aduce în prim-plan povestea Larisei (Ana Maria Guran), o adolescentă ca oricare alta din Constanța. Larisa vrea multe de la viață: bani, influență, popularitate și respect. Fiind îndrăgostită, va face totul pentru a le obține. ”Lumea e a mea” este un film colorat și amar, viu și strident, despre revolta inutilă a unei generații pentru care notorietatea se măsoară în like-uri pe Facebook.

Filmul va fi disponibil din 23 octombrie în cinematografele din România.

Citește mai multe despre Pacha ManRuby
Videoclipuri cu Pacha ManRuby
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE