Urmărește-ne în Social Media

Ruby feat. Moroșanu & Dorian Popa - Lasă cucu-n pace

”Lasă cucu-n pace” este noul single Ruby lansat în colaborare cu Moroșanu și Dorian Popa. Parodie sau nu, videoclipul a stârnit multe comentarii și vizualizări, așa încât am putea considera că strategia de promovare a funcționat.

Într-un decor cu tematică de junglă, Ruby, Moroșanu și Dorian au pus în scenă experiențele pe care le-au trăit pe continentul negru.

"Când am ajuns la platou să filmez, am rămas fără cuvinte. Totul arăta perfect și de poveste. Am reușit să construim o atmosferă similară cu cea din Africa. De fapt, era cam ca la nebuni :)) Am avut la propriu, sute de kilograme de banane, un tron, o maimuță, un papagal, șerpi, gândaci, viermi, tarantule. A fost o desfășurare de forțe uriașă. E un clip superb, si nu spun asta pentru că e clipul meu." - Ruby

Ideea piesei s-a născut de la o replică pe care a avut-o Moroșanu într-una dintre probele la care a fost supus în Africa, iar imediat după încheierea show-ului, mai exact când erau pe aeroport și se întorceau în România, Ruby a început să fredoneze o linie melodică folosind replica lui Moroșanu: "Lasă cucu-n pace".

“Încă de când am plecat din jungla africană, Ruby lansase un zvon cum că cei de acasă ne așteaptă pe noi, cei 3 finaliști, cu o piesă deja scrisă despre experiența din Africa, cu versuri ce au strânsă legătură cu povestea pe care am trăit-o în cele trei săptămâni acolo. Am fost încântați și abia așteptam să auzim despre ce e vorba, să ajungem în studio și să înregistrăm. Proiectul suna foarte bine și cu siguranță ne va aminti, de fiecare dată, de momentele frumoase pe care le-am trăit în junglă. Energia pozitivă și faptul că noi trei ne înțelegem extraordinar cred că se văd cu ușurință în clipul piesei ‘Lasă cucu-n pace’, pe care Ruby, Moroșanu și cu mine vă recomandăm să-l vizionați non-stop vara asta!” - Dorian Popa

De regia videoclipului s-a ocupat același Lazăr Cercel, care a filmat și "Nu pune la suflet" feat. What's Up, single care în nici 3 luni din momentul lansării a strâns peste 16.000.000 de vizualizări.

PUBLICITATE
Comentarii
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2022 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4