BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Ruby - Luptătoare

Ruby a lansat un clip nou şi primăvăratic, sexy chiar, sub numele de "Luptătoare". Melodia începe hipnotic şi spune povestea unui soi de asasină sau agentă secretă. Ea aminteşte de Black Widow din Avengers, iar Ruby îşi începe povestea târând o victimă într-o sală elegantă.

Schimbând ţinute din piele şi peruci, Ruby cântă pe un negativ hip-hop cu elemente dubstep. Piesa are interludii cu un pian "greu", la care chiar artista e vazută cântând. Secvenţele materialului video au fost filmate într-un hotel de lux, iar cântăreaţa pop etalează un look ce aduce cu Nicki Minaj. Finalul lui "Luptătoare" introduce un personaj dublu pentru Ruby şi un sarut pasional între artistă şi clona sa.

Single-ul descrie noul început trăit de o femeie care lasă în urmă o relaţie eşuată şi o ia de la început. Acest release vine în continuarea poveştii din hitul "Nu caut iubiri", realizat în colaborare cu Uzzi. Roman Burlaca se afla în spatele acestei creaţii vizuale, acesta fiind cunoscut pentru regia clipurilor Carla's Dreams. După doar 24 de ore de urcare pe YouTube "Luptătoare" are deja peste jumătate de milion de vizualizări.

Ruby vine după un 2016 reuşit, ce a adus colaborări cu Dorian, pentru piesa "Sare pe rană" sau cu Voltaj pentru piesa "Nana". Un record îl stabilea cântăreaţa de de 28 de ani în 2015 cu videoclipul "Nu pune la suflet", în colaborare cu What's Up, care a ajuns la 24 de milioane de vizualizări.

Citește mai multe despre Ruby
Videoclipuri cu Ruby
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE