Urmărește-ne în Social Media

Ruby feat. Shift - Limonada

Ruby a lansat alături de Shift o piesă de vară, cu influențe latino și trap, intitulată "Limonada". Melodia este acompaniată de un videoclip în care apar o mulțime de persoane din sfera publică, prieteni ai celor doi artiști.

Compusă de Șerban Cazan, SHIFT și Roland Kiss, "Limonada" este o piesă plină de energie, iar videoclipul regizat de Kobzzon surprinde o poveste cool și funny din care nu lipsește seducția. RUBY apare în acest clip alături de Amna, Bianca Adam (vloggerița Tequila) și alte persoane din sfera publică.

Când soarele topește strada, cea mai bună-i Limonada». Încă una de la mine cu SHIFT Baby, nu pot să fiu decât fericită. Cât a mai rămas din vară, distrați-vă și răcoriți-vă cu o limonadă rece", declară Ruby.

În luna martie, RUBY a lansat "Pe unde-ți umblă inima", o baladă încărcată de emoție. Anterior ei, RUBY a lansat "Nani, nani", un cover după piesa lui Justin Bieber – "Yummy", iar pentru videoclip, artista a avut o ținută foarte sexy și chiar și-a schimbat look-ul.

Până în prezent, clipurile lansate de RUBY au generat sute de milioane de vizualizări. Artista are în repertoriu piese precum "Nu caut iubiri" (feat. UZZI), "Nu pune la suflet" (alături de What's UP), "Bună, ce mai zici?" (alături de Dorian Popa), "Condimente" (feat. Nosfe), "Îți multumesc" (împreună cu A.U) și "Invizibil" (împreună cu Shift).

Compozitor și producător de succes, SHIFT și-a început drumul către topurile muzicale în 2013, cu single-ul "Sus pe toc" (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlist-urile de radio, TV și club. Au urmat hituri precum "După ani și ani" (feat. Vizi Imre), "Lejer", "Rupem boxele" (feat. Andreea Bănică), "Avioane de hârtie" (feat. Andra), "Norocos" (feat. What's UP și Connect-R) și "Urcă și coboară" (feat. RUBY).

PUBLICITATE
Comentarii