Urmărește-ne în Social Media

Ruby feat Shift - Invizibil

Ruby şi Shift lansează cea mai fierbinte colaborare a toamnei, melodia "Invizibil". Piesa este compusă de Shift şi produsă de Coco Siffredi, iar clipul este regizat de NGM Creative. Îl puteţi urmări în cadrul articolului.

"Invizibil" începe cu un aer misterios, cu o Ruby cu o ţinută elegantă, dar în acelaşi timp sexy. Pare un agent secret care face victimă după victimă, iar împreună cu o armată de fotomodele în lenjerie intimă farmecă un protagonist blazat. Shift intră pe flow pe la mijlocul piesei, cântând despre faptul că nu poate arăta ce simte şi că nu e gata să se schimbe prea curând.

Versurile cântate de Ruby par să fie despre o relaţie în care el minte, e cu gândul la alte muze şi e prezent doar cu fizicul, nu cu mintea şi spiritul.

Ruby a mărturisit următoarele despre colaborare:

Mă bucur că am piesă cu Shift Baby şi sună mega fresh şi nu îţi iese din cap! Sunt cea mai bucuroasă pentru că mereu când am scos ceva cu Shift a fost tare rău! Noi suntem prieteni prea buni şi avem un vibe prea bun ca să nu reiasă şi starea pieselor pe care le lucrăm împreună şi le lansăm. Eu zic că «Invizibil» e genul de piesă care-ţi cântă în cap în orice moment!

Este o piesă cu un sound deosebit la care s-a implicat pe partea de producţie celălalt prieten al nostru şi coleg de trupă chiar, Coco Siffredi, care a făcut în aşa fel încât găseşti mereu un element nou pe care să îl auzi în piesă. Trebuie doar să-i dai play şi să te laşi purtat de ea.

Shift a adăugat:

Pentru mine «Invizibil» e o piesă foarte sensibilă şi specială. Am scris-o acum ceva timp şi mă bucur că, deşi a trecut prin mai multe schimbări, am ajuns cu ea la vibe-ul ăsta de astăzi, care mă sparge! Big Up Coco Siffredi, care a învârtit cele mai fresh butoane la producţie. RUBY RULLZ!

Ruby a avut un ultim an excelent, cu multiple piese apreciate de public. Printre acestea se numără "Rochia mea", lansată la începutul lunii aprilie, o poveste cu dansatoare de cabaret şi multiple ţinute sexy. Vara trecută lansa single-ul "Soare Pătrat", care a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. Clipurile lui Ruby au generat până acum peste 270 de milioane de vizualizări pe canalul Cat Music.

Artista a avut şi colaborări în ultimii ani, cu UZZI pe melodia "Nu Caut Iubiri", cu What's UP pe "Nu pune la suflet", dar şi cu Dorian Popa pe "Bună, ce mai zici?". Cea mai populară melodie a sa este "Condimente", care a strâns peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. Shift lansa la final de vară piesa "Nu Mă Întorc", compusă împreună cu Doddy şi cu Ionuţ Bacula la chitară.

La început de vară Shift îşi împrumuta talentele pe colaborarea cu Marius Moga şi What's UP "Mă Doare la Bass". Artistul a colaborat şi cu Lora în august pe single-ul "Până în Rai".

PUBLICITATE
Comentarii

Emisiuni radio-tv

Asia Express 2021: Antena 1 a dezvăluit concurenții și prezentatorii

Publicat

pe

Asia Express (Logo)
Asia Express (Logo) │ FOTO: Antena 1

Au fost anunțate cele 9 perechi de concurenți care vor participa la Asia Express 2021, reality show-ul plin de provocări și adrenalină, organizat și difuzat de Antena 1. Filmările vor demara în luna mai, tema celui de-al patrulea sezon fiind "Drumul Împăraților".

Traseul va începe în Turcia, continuând în Georgia și Azerbaijan, două țări implicate recent într-o confruntare militară. Alte destinații vor fi anunțate ulterior, situația internațională sanitară și un eventual teasing limitând informațiile disponibile momentan. Despre condițiile noului concurs poți afla mai multe din acest articol anterior.

Concurenții Asia Express 2021:

  • Connect-R și Shift
  • Mihai și Elwira Petre
  • Lidia Bluble și sora ei, Estera
  • Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy
  • Cosmin Natanticu și soția lui Eliza
  • Alexandra Ungureanu și mama ei
  • Cuza și Emy de la Noaptea Târziu
  • Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța
  • Lorelei și Zarug (cunoscuți în social media)

Irina Fodor (care a înlocuit-o pe Gina Pistol și la "Chefi la cuțite"), Oase (câștigător al sezonului #2) și actorul Marius Damian sunt prezentatorii noului sezon. Ultimul dintre ei este povestitorul care va introduce fiecare loc cu informații specifice interesante.

Lidia Buble a declarat:

“O viață am așteptat o astfel de oportunitate... să pot să-mi spun povestea și într-un alt context. Sunt extrem de competitivă, dar habar n-am cum am sa fac față când adaug stresul și epuizarea. Vin să câștig și să-mi arăt că pot mai mult. Noi suntem 11 frați. Cât o echipă de fotbal:)... am ales-o însă pe Esty, pentru că împreună suntem Double Bubble Trouble”.

Cu siguranță, pandemia Covid19 va complica foarte mult atât desfășurarea probelor, cât și urmarea unui traseu planificat, evoluția situației sanitare putând complica, restricționa și bloca filmările pe neașteptate. Principala misiune a concurenților, aceea de a găsi cazare gratuită noaptea, va fi și mai dificilă în condiții de distanțare socială și cu o atitudine mai precaută a localnicilor.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31