Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: Ruby feat Shift - Invizibil

Ruby şi Shift lansează cea mai fierbinte colaborare a toamnei, melodia "Invizibil". Piesa este compusă de Shift şi produsă de Coco Siffredi, iar clipul este regizat de NGM Creative. Îl puteţi urmări în cadrul articolului.

"Invizibil" începe cu un aer misterios, cu o Ruby cu o ţinută elegantă, dar în acelaşi timp sexy. Pare un agent secret care face victimă după victimă, iar împreună cu o armată de fotomodele în lenjerie intimă farmecă un protagonist blazat. Shift intră pe flow pe la mijlocul piesei, cântând despre faptul că nu poate arăta ce simte şi că nu e gata să se schimbe prea curând.

Versurile cântate de Ruby par să fie despre o relaţie în care el minte, e cu gândul la alte muze şi e prezent doar cu fizicul, nu cu mintea şi spiritul.

Ruby a mărturisit următoarele despre colaborare:

Mă bucur că am piesă cu Shift Baby şi sună mega fresh şi nu îţi iese din cap! Sunt cea mai bucuroasă pentru că mereu când am scos ceva cu Shift a fost tare rău! Noi suntem prieteni prea buni şi avem un vibe prea bun ca să nu reiasă şi starea pieselor pe care le lucrăm împreună şi le lansăm. Eu zic că «Invizibil» e genul de piesă care-ţi cântă în cap în orice moment!

Este o piesă cu un sound deosebit la care s-a implicat pe partea de producţie celălalt prieten al nostru şi coleg de trupă chiar, Coco Siffredi, care a făcut în aşa fel încât găseşti mereu un element nou pe care să îl auzi în piesă. Trebuie doar să-i dai play şi să te laşi purtat de ea.

Shift a adăugat:

Pentru mine «Invizibil» e o piesă foarte sensibilă şi specială. Am scris-o acum ceva timp şi mă bucur că, deşi a trecut prin mai multe schimbări, am ajuns cu ea la vibe-ul ăsta de astăzi, care mă sparge! Big Up Coco Siffredi, care a învârtit cele mai fresh butoane la producţie. RUBY RULLZ!

Ruby a avut un ultim an excelent, cu multiple piese apreciate de public. Printre acestea se numără "Rochia mea", lansată la începutul lunii aprilie, o poveste cu dansatoare de cabaret şi multiple ţinute sexy. Vara trecută lansa single-ul "Soare Pătrat", care a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. Clipurile lui Ruby au generat până acum peste 270 de milioane de vizualizări pe canalul Cat Music.

Artista a avut şi colaborări în ultimii ani, cu UZZI pe melodia "Nu Caut Iubiri", cu What's UP pe "Nu pune la suflet", dar şi cu Dorian Popa pe "Bună, ce mai zici?". Cea mai populară melodie a sa este "Condimente", care a strâns peste 60 de milioane de vizualizări pe YouTube. Shift lansa la final de vară piesa "Nu Mă Întorc", compusă împreună cu Doddy şi cu Ionuţ Bacula la chitară.

La început de vară Shift îşi împrumuta talentele pe colaborarea cu Marius Moga şi What's UP "Mă Doare la Bass". Artistul a colaborat şi cu Lora în august pe single-ul "Până în Rai".

Citește mai multe despre RubyShift
Videoclipuri cu RubyShift
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE