Urmărește-ne în Social Media

RUBY X Alex Velea - Viciu între vicii

RUBY și Alex Velea le prezintă ascultătorilor o colaborare plină de senzualitate. "Viciu între vicii" este lansată împreună cu un videoclip disponibil în articol. Te invităm să îl urmărești.

RUBY și Alex Velea și-au unit vocile pentru o colaborare ce va încălzi sufletele fanilor în sezonul rece ce abia a început. "Viciu între vicii" vorbește despre atracție, pasiune și dorință, totul pe un fundal muzical ce rămâne cu ușurință întipărit în memorie.

Cu muzica și versurile compuse de Alex Velea alături de Cristian Udrea, Florin Buzea, Răzvan Matache și Omar Arnaout, "Viciu între vicii" prezintă lupta ce se naște atunci când sentimentele nu mai pot fi controlate și impulsul de a le urma câștigă.

"Nu am cum să exprim în cuvinte ce este în sufletul meu. Sunt cea mai fericită, am emoții întruna, am avut o seară și o lansare așa frumoasă și sunt încărcată de sentimente. Îl iubesc pe Alex! El este singurul artist care a avut încredere în mine de la început, când nimeni nu avea și mi-a oferit tot ce avea el mai bun. Este cel mai generos cu talentul lui și la fel cum m-a pus pe mine pe scenă și m-a ajutat să strălucesc, a făcut și cu foarte mulți alți artiști care se bucură acum că și-au îndeplinit visul. Pune tot sufletul de fiecare dată în tot ce face și pune aur în toți oamenii pe care îi atinge. El este cea mai mare influență artistică pentru mine, eu sunt pe scenă cum am văzut la el, e mult din Alex în mine!", a mărturisit RUBY.

Noua piesă lansată de cei doi cântăreți este însoțită de un videoclip dinamic și seducător. O vedem pe RUBY purtând ținute atrăgătoare, încercând să cucerească prin senzualitatea sa. Alex Velea joacă un personaj ce este fermecat de "vrăjile" lui RUBY.

RUBY a lansat o mulțime de hituri precum "Nu caut iubiri" (alături de Uzzi), "Nu pune la suflet" (alături de What's UP), "Bună, ce mai zici?" (alături de Dorian Popa), "Condimente" (alături de Nosfe), care au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Vara trecută a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap, "Te Sun Yo", a avut prima colaborare cu Lino Golden pentru "Ne certăm", cu DJ SAVA pentru "Maria" și a lansat cel de-al doilea single urban-rap, "Pericol Public".

Anterior colaborării cu RUBY, Alex Velea a lansat o piesă împreună cu Antonia. Intitulat "Tranquilo Papi", single-ul este marcat de influențe reggaeton și ritmuri pline de energie.

PUBLICITATE
Comentarii