Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Ruby - Adevăr sau Minciună

Ruby este o Bonnie fără Clyde în noul clip al piesei "Adevăr sau Minciună". Melodia este una cu puternice influenţe reggae şi ne-o prezintă pe artistă pe fundal alb-negru, într-un peisaj demn de un western.

"Adevăr sau Minciună" începe cu Ruby într-o maşină vintage, oprită în mijlocul unui pustiu plin de cactuşi. De nicăieri apare un străin înalt, care fumează ţigări de foi şi de care protagonista se agaţă ca de un spectru ireal. Pe la mijlocul acestei creaţii vizuale înţelegem că protagoniştii au ceva istorie şi nu sunt chiar străini unul de altul.

Ruby apare cu o pălărie elegantă, rochie cu imprimeu de leopard şi celebrele tatuaje de pe braţe la vedere. După un aer lejer de reggae pe parcursul piesei, finalul ne aduce o chitară acustică încântătoare, melancolică. Finalul clipului este tulburător, Ruby aruncându-l în apă pe fostul iubit, cu toate trădările şi amintirile asociate. Artista a lansat câteva piese înflăcărate şi pasionale în această vară, precum "Soare Pătrat" sau colaborarea cu What's Up, "A Ti".

Videoclipul cel nou are un aer retro şi este regizat de către Roman Burlaca. A fost filmat în Taormina şi Castelmola, în Sicilia la final de primăvară. Cu ocazia vizitei în acea zonă a Italiei Ruby a făcut prima oară în viaţa sa scuba diving. Tânăra a declarat următoarele despre creaţia sa nouă:

Sunt foarte bucuroasă că lansez încă o poveste frumoasă scrisă şi compusă de Papu şi Vlăduţ de la trupa Zero şi pusă atât de frumos în imagini de către Roman Burlaca şi George Secrieru. Din primele secunde în care am ascultat-o, am simţit că «Adevăr sau minciună» este pentru mine şi că trebuie să o lansez în cel mai scurt timp.

Filmările clipului au avut loc pe Isola Bella şi au fost condimentate de fel şi fel de surprize. Printre altele, era să fim arestaţi eu şi întreaga echipă, pentru că actorul care a jucat în clip a avut o scenă în care trebuia să se arunce în mare. Lucru interzis pentru că apa era de maximum 50 centimetri în zona respectivă.

Am negociat foarte mult libertatea noastră, iar situaţia respectivă a durat vreo două-trei ore. Sunt fericită şi recunoscătoare că sunt înconjurată de profesionişti care fac toate greutăţile să pară o joacă.

Ultimul an ne-a adus multiple piese noi şi colaborări ale lui Ruby, care au înregistrat zeci de milioane de vizualizări. Artista a colaborat cu Dorian Popa pe melodia "Sare pe rană", cu Uzzi pe "Nu caut iubiri" şi cu Voltaj pe "Nana".

Citește mai multe despre Ruby
Videoclipuri cu Ruby
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE