Urmărește-ne în Social Media

Röyksopp - Skulls

Röyksopp a lansat videoclipul noului single ”Skulls”. Piesa este extrasă de pe albumul “The Inevitable End“, materialul prin care duo-ul electro își încheie activitatea în această formulă.

Norvegienii de la Röyksopp au hotărât ca după 16 ani de activitate pe piață muzicală să își ia rămas bun de la fanii acestui proiect printr-un ultim album. “The Inevitable End“ este titlul sugestiv al discului de adio, Svein Berge și Torbjørn Brundtland asigurând, însă, publicul că vor continua să facă muzică, dar într-un alt context.

Cel mai recent extras de pe albumul “The Inevitable End“ este ”Skulls”, ce beneficiază de un videoclip în regia lui Stian Andersen.

"Videoclipul “Skulls” a fost filmat în inima pădurilor din nordul Norvegiei. Am filmat într-o casă fantastică a unui bătrân pe nume Adolf în vârstă de 83 de ani, bătrân pe care îl puteți vedea în clip", a povestit regizorul Andersen.

“The Inevitable End“ a fost lansat pe 7 noiembrie 2014. Discul a debutat pe poziția a 2-a în topul US Dance/Electronic Albums (Billboard) și UK Independent Albums (OCC).

Tracklist “The Inevitable End“ - Röyksopp:

 1. "Skulls"
 2. "Monument" (T.I.E Version)
 3. "Sordid Affair"
 4. "You Know I Have to Go"
 5. "Save Me"
 6. "I Had This Thing"
 7. "Rong"
 8. "Here She Comes Again"
 9. "Running to the Sea"
 10. "Compulsion"
 11. "Coup de Grace"
 12. "Thank You"

Disc 2

 1. "Do It Again" (RYXP Version)
 2. "Goodnite, Mr. Sweetheart"
 3. "Caramel Afternoon"
 4. "Oh No!"
 5. "Something in My Heart"
Comentarii