Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Röyksopp - Skulls

Röyksopp a lansat videoclipul noului single ”Skulls”. Piesa este extrasă de pe albumul “The Inevitable End“, materialul prin care duo-ul electro își încheie activitatea în această formulă.
Urmărește-ne pe

Norvegienii de la Röyksopp au hotărât ca după 16 ani de activitate pe piață muzicală să își ia rămas bun de la fanii acestui proiect printr-un ultim album. “The Inevitable End“ este titlul sugestiv al discului de adio, Svein Berge și Torbjørn Brundtland asigurând, însă, publicul că vor continua să facă muzică, dar într-un alt context.

Cel mai recent extras de pe albumul “The Inevitable End“ este ”Skulls”, ce beneficiază de un videoclip în regia lui Stian Andersen.

"Videoclipul “Skulls” a fost filmat în inima pădurilor din nordul Norvegiei. Am filmat într-o casă fantastică a unui bătrân pe nume Adolf în vârstă de 83 de ani, bătrân pe care îl puteți vedea în clip", a povestit regizorul Andersen.

“The Inevitable End“ a fost lansat pe 7 noiembrie 2014. Discul a debutat pe poziția a 2-a în topul US Dance/Electronic Albums (Billboard) și UK Independent Albums (OCC).

Tracklist “The Inevitable End“ - Röyksopp:

 1. "Skulls"
 2. "Monument" (T.I.E Version)
 3. "Sordid Affair"
 4. "You Know I Have to Go"
 5. "Save Me"
 6. "I Had This Thing"
 7. "Rong"
 8. "Here She Comes Again"
 9. "Running to the Sea"
 10. "Compulsion"
 11. "Coup de Grace"
 12. "Thank You"

Disc 2

 1. "Do It Again" (RYXP Version)
 2. "Goodnite, Mr. Sweetheart"
 3. "Caramel Afternoon"
 4. "Oh No!"
 5. "Something in My Heart"

Citește mai multe despre Royksopp
Videoclipuri cu Royksopp
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE