Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Röyksopp - Running To The Sea

Röyksopp readuce în atenția publicului o piesă lansată în 2012, "Running To The Sea". Inclusă și pe ultimul album al duo-ului, “The Inevitable End“, melodia este promovată printr-un videoclip regizat de Lauren Rothery.

Norvegienii de la Röyksopp au hotărât ca după 16 ani de activitate pe piață muzicală să își ia rămas bun de la fanii acestui proiect printr-un ultim album. “The Inevitable End“ este titlul sugestiv al discului de adio, Svein Berge și Torbjørn Brundtland asigurând, însă, publicul că vor continua să facă muzică, dar într-un alt context.

Cel mai recent single extras de pe albumul “The Inevitable End“ este ”Running To The Sea”. Piesa a fost lansată inițial în 2012, fiind readusă în atenția publicului prin includerea sa pe acest ultim disc și, recent, prin filmarea unui videoclip. Regizat de Lauren Rothery, clipul pune în imagini dimensiunea atmosferică a piesei, servind drept soundtrack pe fundalul unui jurnal cu amintiri retrăite în prezent.

“The Inevitable End“ a fost lansat pe 7 noiembrie 2014. Discul a debutat pe poziția a 2-a în topul US Dance/Electronic Albums (Billboard) și UK Independent Albums (OCC).

Tracklist “The Inevitable End“ – Röyksopp:

 1. „Skulls”
 2. „Monument” (T.I.E Version)
 3. „Sordid Affair”
 4. „You Know I Have to Go”
 5. „Save Me”
 6. „I Had This Thing”
 7. „Rong”
 8. „Here She Comes Again”
 9. „Running to the Sea”
 10. „Compulsion”
 11. „Coup de Grace”
 12. „Thank You”

Disc 2

 1. „Do It Again” (RYXP Version)
 2. „Goodnite, Mr. Sweetheart”
 3. „Caramel Afternoon”
 4. „Oh No!”
 5. „Something in My Heart”

Citește mai multe despre Royksopp
Videoclipuri cu Royksopp
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE