Urmărește-ne în Social Media

Röyksopp & Robyn - Monument

Duo-ul norvegian Röyksopp continuă promovarea EP-ului lansat alături de Robyn, artista suedeză cunoscută pentru hiturile "With Every Heartbeat" și "Dancing on My Own". Noul single se numește "Monument" și beneficiază de un videoclip regizat de Max Vitali.

"Monument" este cel de-al doilea single extras de pe EP-ul "Do It Again" semnat de Röyksopp & Robyn. Piesa a fost compusă și produsă de către trio, la fel ca și celelalte melodii de pe aclamatul material.

"Nu am avut niciun plan măreț înainte de a ne apuca de EP. Poate că sună puțin pretențios, dar am avut parte de un spațiu liber, fără un șablon anume. Singurul nostru plan a fost acela de a ne petrece timpul împreună și a de a compune muzică. Și am încercat să păstrăm totul în parametrii acestui trio, fără a include prea mulți oameni pe partea de management, case de producție și așa mai departe. Asta ne-a permis o anume flexibilitate și libertate de creație." - Svein Berge (Röyksopp)

Colaborarea dintre duo-ul electro Röyksopp și artista suedeză Robyn a fost senzația topurilor dance din aprilie până în prezent. Piesa "Do It Again" a primit numeroase aprecieri, EP-ul cu același nume debutând pe prima poziție în topul US Dance/Electronic Albums. Cu vânzări de peste 15.000 de copii în doar prima săptămână, materialul a fost primul Number One în clasamentul american atât pentru Röyksopp, cât și pentru Robyn.

Tracklist "Do It Again" - Röyksopp & Robyn

  1. "Monument"
  2. "Sayit"
  3. "Do It Again"
  4. "Every Little Thing"
  5. "Inside the Idle Hour Club"
Comentarii