Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Röyksopp, Robyn - Do It Again

Röyksopp și Robyn au lansat videoclipul hitului "Do It Again". Regizat de Martin de Thurah, clipul atinge tematici profunde: libertate, escapism, haos, pasiune și obsesie.

Colaborarea dintre duo-ul electro Röyksopp și artista suedeză Robyn a fost senzația topurilor dance din aprilie până în prezent. Piesa a primit numeroase aprecieri, EP-ul "Do It Again" debutând pe prima poziție în topul US Dance/Electronic Albums. Cu vânzări de peste 15.000 de copii în doar prima săptămână, materialul a fost primul Number One în clasamentul american atât pentru Röyksopp, cât și pentru Robyn.

Promovarea single-ului "Do It Again" continuă printr-un videoclip de tipul scurtmetraj, regizat de Martin de Thurah. 

""Do It Again" creează senzația unei mantre pop ce nu poate și oprită, scăpată de sub control. E asemenea unei spirale hipnotice. Iar clipul atinge dorințele inimii: pasiuni adânci, revoluția speranței, visul libertății, obsesia, încântarea și escapismul, partea întunecată. Se termină cu un mix între violență și râs frenetic, libertate și pierderea voinței. Totul conduce într-un fel către ideea de speranță prin efort. E ceva pentru care merită să lupți", a povestit regizorul Martin de Thurah.

Piesa "Do It Again" este prefața noului album Röyksopp, ce va apărea pe piață anul acesta.

Citește mai multe despre RobynRoyksopp
Videoclipuri cu RobynRoyksopp
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE