Urmărește-ne în Social Media

Röyksopp, Robyn - Do It Again

Röyksopp și Robyn au lansat videoclipul hitului "Do It Again". Regizat de Martin de Thurah, clipul atinge tematici profunde: libertate, escapism, haos, pasiune și obsesie.

Colaborarea dintre duo-ul electro Röyksopp și artista suedeză Robyn a fost senzația topurilor dance din aprilie până în prezent. Piesa a primit numeroase aprecieri, EP-ul "Do It Again" debutând pe prima poziție în topul US Dance/Electronic Albums. Cu vânzări de peste 15.000 de copii în doar prima săptămână, materialul a fost primul Number One în clasamentul american atât pentru Röyksopp, cât și pentru Robyn.

Promovarea single-ului "Do It Again" continuă printr-un videoclip de tipul scurtmetraj, regizat de Martin de Thurah. 

""Do It Again" creează senzația unei mantre pop ce nu poate și oprită, scăpată de sub control. E asemenea unei spirale hipnotice. Iar clipul atinge dorințele inimii: pasiuni adânci, revoluția speranței, visul libertății, obsesia, încântarea și escapismul, partea întunecată. Se termină cu un mix între violență și râs frenetic, libertate și pierderea voinței. Totul conduce într-un fel către ideea de speranță prin efort. E ceva pentru care merită să lupți", a povestit regizorul Martin de Thurah.

Piesa "Do It Again" este prefața noului album Röyksopp, ce va apărea pe piață anul acesta.

Comentarii