Urmărește-ne în Social Media

Royksopp - I Had This Thing

Duo-ul norvegian Royksopp continuă promovarea ultimului album în această formulă, “The Inevitable End“, prin lansarea unui videoclip cu temă apocaliptică. Melodia pentru care a fost realizat clipul se numește ”I Had This Thing” și este cel de-al 4-lea single extras de pe disc.

Norvegienii de la Röyksopp au hotărât ca după 16 ani de activitate pe piață muzicală să își ia rămas bun de la fanii acestui proiect printr-un ultim album. “The Inevitable End“ este titlul sugestiv al discului de adio, Svein Berge și Torbjørn Brundtland asigurând, însă, publicul că vor continua să facă muzică, dar într-un alt context.

Cel mai recent single extras de pe albumul “The Inevitable End“ este ”I Had This Thing”, ce beneficiază de un videoclip cu scenariu apocaliptic. În cuvintele membrilor trupei, vizualul încearcă să transmită ideea de “confuzie, durere și remușcări cauzate de pierderea unei persoane dragi“.

“The Inevitable End“ a fost lansat pe 7 noiembrie 2014. Discul a debutat pe poziția a 2-a în topul US Dance/Electronic Albums (Billboard) și UK Independent Albums (OCC).

Tracklist “The Inevitable End“ – Röyksopp:

 1. „Skulls”
 2. „Monument” (T.I.E Version)
 3. „Sordid Affair”
 4. „You Know I Have to Go”
 5. „Save Me”
 6. „I Had This Thing”
 7. „Rong”
 8. „Here She Comes Again”
 9. „Running to the Sea”
 10. „Compulsion”
 11. „Coup de Grace”
 12. „Thank You”

Disc 2

 1. „Do It Again” (RYXP Version)
 2. „Goodnite, Mr. Sweetheart”
 3. „Caramel Afternoon”
 4. „Oh No!”
 5. „Something in My Heart”

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Summer Well 2023 are noi artişti anunţaţi: Royksopp, Temples, Ştefan Costea

Un nou val de artişti care vor participa la Summer Well 2023 a fost anunţat pe 24 aprilie 2023. După headlineri că Florence + the Machine şi Yungblud aflăm că nordicii de la Roykspp vin în România.

Publicat

pe

Formatii noi anuntate Summer Well 2023
Formatii noi anuntate Summer Well 2023

Noua listă de artişti care participă la festivalul de la Domeniul Ştirbey sună astfel: Röyksopp, SG Lewis, Temples, Saint Levant, Baby Queen, BiigPiig, ACID ARAB, Tommy Genesis, July Jones, Thus Love, Ayrtn şi Stefan Costea. E clar cine e cel mai mare nume de aici, Royksopp, Vorbim despre un duo norvegian înfiinţat în 1998 şi care vine după o perioadă de pauză, lansând nu mai puţin de 3 albume în ultimul an.

E vorba despre "Profound Mysteries I", dar şi "Profound Mysteries II" şi "Profound Mysteries III". Toate au apărut în 2022 şi includ o sumedenie de colaborări, majoritatea cu Susanne Sundfor. În 2023 a lansat single-ul "The Next Day" cu Jamie Irrepressible, sau mai bine zis remxul sau semnat Mind Against.

Formaţia e greu de definit: frizează trance şi electro, dar şi ambientalul şi chillout, având şi multe elemente de synth-pop. Vocile nordice curate şi înălţătoare au fost mereu prezente.

SG Lewis cânta un soi de dream pop optimist şi romantic cu elemente de muzică a anilor '80. Temples sună tipic pentru Summer Well, are imnuri indie peste imnuri indie care vor răsuna cu mult ecou în pădurea apropiată de Buftea. Vocile aduc cu muzica anilor '70. E ceva de AWOLNATION mai calm aici.

De curiozitate l-am căutat şi pe Ştefan Costea pe YouTube şi am găsit un trap ritmat şi romatic emo, cu mai puţin autotune decât colegii săi de breaslă. E ca şi cum 3 Sud Est s-a apucă de trap cumva.

Saint Levant vine de asemenea la Summer Well 2023 si e un act artistic inedit, între influenţe orientale, spoken word şi ritmuri la fel de senzuale că la Stromae.

Baby Queen face muzica de ascultat pe ploaie sau în liceu, într-o pasă depresivă. Unele piese amintesc de WILLOW, doar că sunt puţin mai relaxate şi nu se iau în serios.

Citește în continuare