Urmărește-ne în Social Media

Royksopp - I Had This Thing

Duo-ul norvegian Royksopp continuă promovarea ultimului album în această formulă, “The Inevitable End“, prin lansarea unui videoclip cu temă apocaliptică. Melodia pentru care a fost realizat clipul se numește ”I Had This Thing” și este cel de-al 4-lea single extras de pe disc.

Norvegienii de la Röyksopp au hotărât ca după 16 ani de activitate pe piață muzicală să își ia rămas bun de la fanii acestui proiect printr-un ultim album. “The Inevitable End“ este titlul sugestiv al discului de adio, Svein Berge și Torbjørn Brundtland asigurând, însă, publicul că vor continua să facă muzică, dar într-un alt context.

Cel mai recent single extras de pe albumul “The Inevitable End“ este ”I Had This Thing”, ce beneficiază de un videoclip cu scenariu apocaliptic. În cuvintele membrilor trupei, vizualul încearcă să transmită ideea de “confuzie, durere și remușcări cauzate de pierderea unei persoane dragi“.

“The Inevitable End“ a fost lansat pe 7 noiembrie 2014. Discul a debutat pe poziția a 2-a în topul US Dance/Electronic Albums (Billboard) și UK Independent Albums (OCC).

Tracklist “The Inevitable End“ – Röyksopp:

 1. „Skulls”
 2. „Monument” (T.I.E Version)
 3. „Sordid Affair”
 4. „You Know I Have to Go”
 5. „Save Me”
 6. „I Had This Thing”
 7. „Rong”
 8. „Here She Comes Again”
 9. „Running to the Sea”
 10. „Compulsion”
 11. „Coup de Grace”
 12. „Thank You”

Disc 2

 1. „Do It Again” (RYXP Version)
 2. „Goodnite, Mr. Sweetheart”
 3. „Caramel Afternoon”
 4. „Oh No!”
 5. „Something in My Heart”
Comentarii