Urmărește-ne în Social Media

Royal Blood - I Only Lie When I Love You

Royal Blood prezintă videoclipul piesei "I Only Lie When I Love You", al treilea single de pe viitorul album. LP-ul poartă numele de "How Did We Get So Dark" şi va sosi pe 16 iunie.

Ultimul single de pe acest release a fost "Hook, Like and Sinker", o melodie cu riff-uri heavy şi cu aerul de muzică ideală pentru reclamele la bere. Chiar dacă se află de abia la al doilea album, Royal Blood au fost deja numiţi "viitorul rockului" de către publicaţiile de specialitate. "I Only Lie When I Love You" are un videoclip alb negru minimalist, cu accentul pus pe membrii trupei.

Piesa începe cu versurile din titlu, exclamate nazal de către solistul trupei. Urmează un riff catchy, împreună cu un bas ce imprimă un ritm pe care să dai din cap. Recent Royal Blood au fost invitaţi să cânte în cadrul emisiunii "Late Night With Seth Meyers", după ce au avut o reprezentaţie şi la "Jimmy Kimmel Live" în mai. Royal Blood şi-au pornit turneul de promovare la începutul acestei luni şi vor cânta la festivaluri importante precum Bonnaroo sau Lollapalooza.

Noul disc a fost descris drept "sexy', iar basistul şi vocalul Mike Kerr a declarat că a experimentat cu noi sunete şi tehnici. Printre tentative s-a numărat şi un backing vocal feminin, dar iniţiativa a picat rapid, pentru că Kerr are o voce trademark şi nu se putea suprapune peste alte voci. În turneele care urmează Royal Blood vor pleca la drum împreună cu At The Drive In şi Black Honey.

Trupa este activă din anul 2013, fiind un duet britanic format în Brighton. Cu elemente de stoner rock şi psychedelic rock, băieţii reprezintă o gură de oxigen în rockul din valul nou. Nu e de mirare că primul album a primit un premiu Brit Awards în 2015, decernat chiar de către Jimmy Page.

Comentarii

Concerte & turnee

Royal Blood vin la Summer Well 2024

Organizatorii Summer Well au anunțat un nou val de artiști pentru ediția din acest an a festivalului. Printre ei se numără Royal Blood, ca headliner. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Royal Blood în videoclipul piesei "Trouble's Coming"
Royal Blood în videoclipul piesei "Trouble's Coming" │ FOTO: captură YouTube

Cea de-a 13-a ediție a festivalului Summer Well își desăvârșește lineup-ul cu nume proaspete. Duo-ul britanic Royal Blood este un nou headliner, alăturându-li-se lui Keane, Nothing But Thieves și Two Doors Cinema Club.

În ceea ce privește restul artiștilor care vor urca pe scena de pe Domeniul Știrbey, aceștia sunt: Victoria de Angelis, bassista trupei Maneskin, care promite un DJ Set electrizant, The Brothers Macklovitch, Mojave Grey, Zimmer90 și Paulina.

Royal Blood a luat naștere la Worthing în 2011. Formula actuală constă în Mike Kerr (voce, chitară bass pian) și Ben Thatcher (tobe). Abordarea atipică, în care personajele principale sunt tobele și chitara bass, a rescris șablonul clasicelor trupe rock, dovedind că nu e nevoie de 3, 4 sau 5 persoane într-o formație pentru a avea un sound complex.

În 2013, grupul a lansat piesa de debut - "Out of the Black". A început să capteze atenția radio-urilor și a unor festivaluri precum Liverpool Sound City Festival, Download Festival,  Glastonbury, T in the Park și Reading Festival.

De-a lungul timpului, Royal Blood nu a făcut decât să evolueze, să își creeze o bază serioasă de fani, să susțină numeroase concerte și să lanseze patru albume de studio: "Royal Blood" (2014), "How Did We Get So Dark?" (2017), "Typhoons" (2021) și "Back to the Water Below" (2023).

Summer Well Festival ajunge anul acesta la cea de-a 13-a ediție, programată pentru 9-11 august la Domeniul Știrbey din Buftea. Organizatorii promit o nouă experiență de neratat, marcată de activități interesante, mâncăruri și băuturi delicioase și, nu în ultimul rând, concerte electrizante.

Prețuri bilete Summer Well 2024:

  • Abonamentele pot fi achiziționate online la prețul de 475 lei + taxe. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare