Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Royal Blood - I Only Lie When I Love You

Royal Blood prezintă videoclipul piesei "I Only Lie When I Love You", al treilea single de pe viitorul album. LP-ul poartă numele de "How Did We Get So Dark" şi va sosi pe 16 iunie.

Ultimul single de pe acest release a fost "Hook, Like and Sinker", o melodie cu riff-uri heavy şi cu aerul de muzică ideală pentru reclamele la bere. Chiar dacă se află de abia la al doilea album, Royal Blood au fost deja numiţi "viitorul rockului" de către publicaţiile de specialitate. "I Only Lie When I Love You" are un videoclip alb negru minimalist, cu accentul pus pe membrii trupei.

Piesa începe cu versurile din titlu, exclamate nazal de către solistul trupei. Urmează un riff catchy, împreună cu un bas ce imprimă un ritm pe care să dai din cap. Recent Royal Blood au fost invitaţi să cânte în cadrul emisiunii "Late Night With Seth Meyers", după ce au avut o reprezentaţie şi la "Jimmy Kimmel Live" în mai. Royal Blood şi-au pornit turneul de promovare la începutul acestei luni şi vor cânta la festivaluri importante precum Bonnaroo sau Lollapalooza.

Noul disc a fost descris drept "sexy', iar basistul şi vocalul Mike Kerr a declarat că a experimentat cu noi sunete şi tehnici. Printre tentative s-a numărat şi un backing vocal feminin, dar iniţiativa a picat rapid, pentru că Kerr are o voce trademark şi nu se putea suprapune peste alte voci. În turneele care urmează Royal Blood vor pleca la drum împreună cu At The Drive In şi Black Honey.

Trupa este activă din anul 2013, fiind un duet britanic format în Brighton. Cu elemente de stoner rock şi psychedelic rock, băieţii reprezintă o gură de oxigen în rockul din valul nou. Nu e de mirare că primul album a primit un premiu Brit Awards în 2015, decernat chiar de către Jimmy Page.

Citește mai multe despre Royal Blood
Videoclipuri cu Royal Blood
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE