Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Royal Blood - I Only Lie When I Love You (Live Video)

Royal Blood a lansat un clip filmat live pentru piesa ”I Only Lie When I Love You”. Acesta este cel de-al treilea single extras de pe albumul ”How Did We Get So Dark?”.

După videoclipul lansat în iunie pentru piesa ”I Only Lie When I Love You”, Royal Blood revine o lună mai târziu cu un nou clip, filmat de această dată live. Noul vizual a fost filmat la Collins Music Hall din Londra și surprinde energia autentică a trupei, show-urile live oferind formației platforma ideală pentru a transmite publicului mesajul muzicii pe care Mike Kerr și Ben Thatcher o compun.

I Only Lie When I Love You” se regăsește pe albumul ”How Did We Get So Dark?”, cel de-al doilea disc de studio al trupei. LP-ul a fost lansat pe 16 iunie și s-a plasat pe prima poziție în topurile UK Albums și UK Rock & Metal Albums, în America urcând până pe poziția a 6-a în clasamentul US Top Rock Albums (Billboard).

Tracklist ”How Did We Get So Dark?” - Royal Blood:

  1. "How Did We Get So Dark?"
  2. "Lights Out"
  3. "I Only Lie When I Love You"
  4. "She's Creeping"
  5. "Look Like You Know"
  6. "Where Are You Now?"
  7. "Don't Tell"
  8. "Hook, Line & Sinker"
  9. "Hole in Your Heart"
  10. "Sleep"

Deși instrumentele ce creează sound-ul distinctiv Royal Blood sunt tobele și basul, tânăra fomație din Brighton nu cântă drum and bass. Muzica electronică nu are nicio legătură cu stilul muzical al acestei trupe, fiind de fapt o extindere a orizonturilor creative în materie de rock și metal. Printr-o abordare aparent minimalistă, cei doi membri Royal Blood – Michael Kerr (bas /voce) și Ben Thatcher (tobe) – rescriu șablonul clasicelor trupe rock, dovedind că nu e nevoie de 3, 4 sau 5 persoane într-o formație pentru a avea un sound agresiv, plin, complex.

Citește mai multe despre Royal Blood
Videoclipuri cu Royal Blood
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE