Urmărește-ne în Social Media

Roxen x Radu Ștefan Bănică - Ce-ți Cântă Dragostea | Live Session la BuzzHouse

Roxen a înregistrat împreună cu Radu Ștefan Bănică o versiune în duet a piesei "Ce-ți Cântă Dragostea". Noua variantă este prezentată publicului împreună cu un video live session, filmat la Buzz House.

Piesa "Ce-ti cântă dragostea" este una dintre cele mai îndrăgite piese din repertoriul lui Roxen, videoclipul melodiei, lansat în 2019, depășind 41 de milioane de vizualizări. Piesa a staționat, de asemenea, pe prima poziție în airplay vreme de 7 săptămâni. În noua versiune de duet a piesei, vocea răgușită și, totodată, puternică a artistei este completată de timbrul cald al lui Radu Ștefan Bănică. Primele reacții, ce apar în comentariile de pe YouTube, sunt pozitive, cei doi artiști primind aprecieri și sugestii de a înregistra și o piesă nouă împreună.

Roxen este una dintre cele mai proeminente voci din noua generație de artiști. Cu zeci de milioane de ascultări pe platformele de streaming, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "Ce-ti cântă dragostea", "Inimă nu fi de piatră", "Money, Money" și "Dincolo de Marte", colaborarea cu Randi.

În vârstă de 20 de ani, Radu Ștefan Bănică este în prezent student în anul 2 la UNATC. A fost concurent al emisiunii "Te cunosc de undeva", la Antena 1, și a jucat rolul lui Roger în piesa de teatru "Totul în grădină".

În ultimii ani, Radu Ștefan a participat, alături de tatăl său, la diferite show-uri tv și evenimente muzicale. În decembrie 2019, a urcat pe scena de la Sala Palatului și a cântat live pentru prima oară, alături de Ștefan Bănică, apoi a gătit împreună cu tatăl său în cadrul emisiunii "Chefi la Cuţite". Anul pandemic 2020 a determinat o schimbare în programul tradițional al concertelor de Crăciun, însă show-ul a fost mutat la TV, Radu Ștefan acompaniindu-l din nou pe tatăl lui, în cadrul emisiunii "Acasă de Crăciun".

PUBLICITATE
Comentarii