Urmărește-ne în Social Media

Roxen - Printre Stele

Roxen a lansat o nouă piesă, intitulată "Printre stele". Compusă de artistă împreună cu Alexandru Turcu, Theea Miculescu și Alexandru Radu, melodia e lansată împreună cu un videoclip regizat de Bogdan Păun.

""Printre stele" e o piesă care a ajuns virală pe Tik Tok și nu mă așteptam la asta neapărat. În momentul în care am văzut reacția oamenilor m-am pus pe treabă și am început să o conturez împreună cu Alexandru Radu, Alex Turcu si Theea Miculescu și pentru asta le sunt extrem de recunoscătoare.

Refrenul a luat naștere într-un vis, iar piesa vorbește despre puterea de care avem nevoie pentru a ne lăsa pe noi în spate din prea multa dragoste față de cel/cea de lângă noi, despre cum nu este moral să tratăm persoana de lângă ca pe un pansament pentru suferința noastră fiind conștienți de faptul că în momentul vindecării noastre o să-l lansăm pe cel de lângă cu inima frântă. Piesa conturează o alta latură a iubirii. Este vorba despre echilibru", a declarat Roxen.

Roxen este una dintre cele mai proeminente voci din noua generație de artiști. Cu zeci de milioane de ascultări pe platformele de streaming, tânăra artistă se bucură de un succes enorm. Printre cele mai cunoscute piese ale artistei se numără "Ce-ti cântă dragostea" ce a fost șapte săptămâni pe locul #1 airplay, iar "Inimă nu fi de piatră" a fost în Top 100 Radio România încă de la lansare. În același timp, "Money, Money", colaborarea cu Strange Fruits Music, a fost pe locul 3 pe radio în Rusia, iar "Dincolo de Marte" alături de Randi a strâns 10 milioane de ascultări pe YouTube.

Comentarii

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare