Urmărește-ne în Social Media

Roxen - Fool

Roxen revine cu single-ul "Fool", o piesă puternică și plină de energie. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Artista își păstrează atitudinea sinceră caracteristică muzicii sale, unul din motivele pentru care e iubită atât de publicul din România, cât și de cel din afara țării. "Fool" este încărcată de versuri sensibile în care te vei regăsi cu siguranță dacă ai trecut măcar o dată printr-o despărțire.

"Fool" a fost scrisă și produsă de talentata echipă formată din Katharina Emendörfer și Joonas Parkkonen, ce au surprins exact viziunea lui Roxen asupra piesei.

"Am vrut să transmitem sentimentul pe care toți îl avem la sfârșitul unei relații când simțim că am oferit totul celeilalte persoane și nu am primit decât suferință la schimb. Mi-ar plăcea ca <<Fool>> să fie piesa pe care să o ascultați pentru a vă reaminti că nu trebuie să vă mulțumiți cu minimul necesar și că mereu trebuie să vă puneți pe voi pe primul loc. Voi sunteți cei mai importanți!", a declarat Roxen.

Roxen este unul dintre artiștii tineri care au reușit să-și facă simțită prezența atât în online prin firea ei carismatică, cât și pe radio datorită timbrului ei ușor recognoscibil. Piese precum "Ce-ți cântă dragostea", "Spune-mi" sau "Dincolo de Marte" au cucerit topurile radio din România, fiind săptămâni la rând prezente în Top 10 Weekly Radio Charts. De asemenea single-ul "UFO" a reușit să fie prezent în Top 3 Radio Airplay în Polonia, dar și în Topurile Shazam din țări precum Polonia, Bulgaria, Slovenia sau România.

Comentarii

Albume noi

Roxen a lansat EP-ul "Alternative Dreams" - TRACKLIST

Roxen a lansat "Alternative Dreams", un EP ce combină piese în engleză și română, explorând adâncimile emoțiilor și relațiilor umane. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Roxen - Alternative Dreams
Roxen - Alternative Dreams │ FOTO: Global Records

"Alternative Dreams" reprezintă un EP captivant ce abordează teme profunde precum dragostea, pierderea și autodescoperirea. Materialul include piese ca "Love Song to Myself", ce promovează aprecierea de sine în momentele de solitudine. Cântecul "Tot" adâncește explorarea emoțională, în timp ce "Sun Down" aduce în difuzoare ritmuri electronice pline de viață.

Pentru acest EP, Roxen a colaborat cu EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) și Călin Grăjdan.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru cântăreață, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

Tracklist EP "Alternative Dreams":

  1. Stolen
  2. Love Song to Myself
  3. Sărută-mă
  4. Tot
  5. Până la adânci bătrâneți
  6. Sun Dowm
  7. Magnet
Citește în continuare