Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Roxen - Escape (Home Edition)

Roxen, reprezentanta României la următorul Eurovision a lansat o nouă piesă numită "Escape". Acest track primeşte un videoclip special, un "Home Edition", care prezintă artista în pijamale, contorsionându-se şi dansând fără inhibiţii în propriul dormitor. Urmăreşte clipul în articol.

"Escape" reprezintă inaugurarea proiectului "Home Edition", în care artiştii aduc în faţa publicului piese cu clipuri filmate acasă. Fiindcă suntem în plină pandemie de Covid-19, se practică distanţarea socială şi auto izolarea, deci videoclipurile filmate afară sunt excluse. Am văzut o sumedenie de artişti transmiţând concerte prin live stream şi lansând piese online. Delia şi-a filmat cel mai nou clip într-o parcare subterană, iar artiştii internaţionali recurg la clipuri animate sau filmate în intimitatea casei lor.

Roxen are o abordare similară în "Escape". Piesa este veselă, plină de ritm şi optimism, dansabilă, cu un sintetizator şi bas bine îmbinate. Vocea tinerei artiste aminteşte de track-urile pop ale anilor '90. Single-ul este unul minimalist, fără artificii inutile, direct pe beat dansabil. Muziciana este unica protagonistă a clipului, adoptând posturi de yoghină şi contorsionându-se mai ceva ca o felină care îşi spală blana la final de zi.

Roxen experimentează cu ţinute pline de sclipici, are părul mov şi stă în cele mai comode şi largi hanorace posibile. Iată ce a declarat artista despre creaţia sa:

Pot să spun că "Escape" este piesa cea mai apropiată sufletului meu. Mă bucur tare mult că fac parte din proiectul Home Edition și că astfel o pot împărtăși cu voi. Minelli a reușit să-mi transpună gândurile în versuri, iar Alex Cotoi știe mereu să îmbine sunetele în cel mai special fel.

Mă onorează să lucrez cu astfel de oameni și, împreună cu ei, să rezonăm cu publicul în cel mai frumos mod. Sper să vă placă această piesă la fel de mult cum îmi place și mie, să o simțiți și să vă bucurați de ea… de acasă, pentru că acela este locul în care suntem bine, în care suntem în siguranță.

Acesta este doar primul videoclip "Home Edition" şi urmează clipuri similare de la INNA, Minelli, Cezar Guna şi Antonia, conform Global Records. Artiştii au filmat videoclipuri speciale, acasă pentru melodii de suflet. Cât despre noua piesă Roxen, muzica este semnată de Marco & Seba, Alex Cotoi, Minelli și Viky Red, textul a fost scris de Minelli, iar piesa a fost produsă de Alex Cotoi. În ceea ce privește clipul, Alex Mureșan a fost DOP, iar producția aparține Loops Production.

Roxen rămâne reprezentanta României la Eurovision 2021, după ce ediţia din acest an a fost anulată din cauza pandemiei Covid-19.

Citește mai multe despre Roxen
Videoclipuri cu Roxen
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE