Urmărește-ne în Social Media

Roxen - A trecut vara

Roxen a lansat prima piesă din luna octombrie, o melodie melancolică de toamnă, "A trecut vara". Artista ne oferă şi un videoclip dominat de un alb pur şi filmat printre aşternuturi mai groase, adaptate anotimpului rece.

Roxen, artista care ne-a reprezentat la Eurovision 2021 a lansat în toamna lui 2022 colaborarea cu RAVA 'Niciodata Înapoi". Asta după ce ne-a oferit un single plin de energie, "Fool", dar şi o colaborare la live session-ul de la BuzzHouse cu Radu Ștefan Bănica. "A trecut vara" începe cu o postare de pe TikTok a lui Roxen, un mic momen de acapella. Tânăra artistă cântă înfăşurată într-o pilotă, se răsfaţă pe un fundal de un alb pur, genul acela de apartament care poate evoca noi începuturi sau finalul unei poveşti.

Piesa are un bas puternic şi un build-up plăcut spre refren, pe care artista frazează foarte molatec, cu un ton de Halsey. Auzim o invitaţie la o seară specială. Apoi vine o vocaliza foarte bine mixată. Finalul de videoclip o prinde pe Roxen într-un veritabil ritual, înconjurată de lumânări şi parcă pregătind o incantaţie magică.

Roxen este unul dintre cei mai de succes artişti de la Global Records, cu sute de mii de ascultători în fiecare lună pe Spotify şi zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Ce-ţi cântă dragostea", "Inimă nu fi de piatră" sau "Spune-mi". Single-ul său "UFO" a fost prezent în top 3 Radio Airplay în Polonia, dar şi în topurile Shazam din ţări ca Polonia, Bulgaria, Slovenia, România.

În vârstă de 22 de ani, Roxen este pe numele său real Larisa Roxana Giurgiu. Artista trebuia să reprezinte România la Eurovision 2020, contramandat din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior a reprezentat România la Eurovision 2021, dar nu s-a calificat în finală. Genul principal abordat de muziciană este deep house şi pop. Prin stilul său şi apariţie este comparată cu Dua Lipa şi Billie Eilish. Timbrul special o face foarte uşor de recunoscut, încă de la prima ascultare la radio.

Comentarii

Albume noi

Roxen a lansat EP-ul "Alternative Dreams" - TRACKLIST

Roxen a lansat "Alternative Dreams", un EP ce combină piese în engleză și română, explorând adâncimile emoțiilor și relațiilor umane. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Roxen - Alternative Dreams
Roxen - Alternative Dreams │ FOTO: Global Records

"Alternative Dreams" reprezintă un EP captivant ce abordează teme profunde precum dragostea, pierderea și autodescoperirea. Materialul include piese ca "Love Song to Myself", ce promovează aprecierea de sine în momentele de solitudine. Cântecul "Tot" adâncește explorarea emoțională, în timp ce "Sun Down" aduce în difuzoare ritmuri electronice pline de viață.

Pentru acest EP, Roxen a colaborat cu EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) și Călin Grăjdan.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru cântăreață, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

Tracklist EP "Alternative Dreams":

  1. Stolen
  2. Love Song to Myself
  3. Sărută-mă
  4. Tot
  5. Până la adânci bătrâneți
  6. Sun Dowm
  7. Magnet
Citește în continuare