Urmărește-ne în Social Media

Roxen - A trecut vara

Roxen a lansat prima piesă din luna octombrie, o melodie melancolică de toamnă, "A trecut vara". Artista ne oferă şi un videoclip dominat de un alb pur şi filmat printre aşternuturi mai groase, adaptate anotimpului rece.

Roxen, artista care ne-a reprezentat la Eurovision 2021 a lansat în toamna lui 2022 colaborarea cu RAVA 'Niciodata Înapoi". Asta după ce ne-a oferit un single plin de energie, "Fool", dar şi o colaborare la live session-ul de la BuzzHouse cu Radu Ștefan Bănica. "A trecut vara" începe cu o postare de pe TikTok a lui Roxen, un mic momen de acapella. Tânăra artistă cântă înfăşurată într-o pilotă, se răsfaţă pe un fundal de un alb pur, genul acela de apartament care poate evoca noi începuturi sau finalul unei poveşti.

Piesa are un bas puternic şi un build-up plăcut spre refren, pe care artista frazează foarte molatec, cu un ton de Halsey. Auzim o invitaţie la o seară specială. Apoi vine o vocaliza foarte bine mixată. Finalul de videoclip o prinde pe Roxen într-un veritabil ritual, înconjurată de lumânări şi parcă pregătind o incantaţie magică.

Roxen este unul dintre cei mai de succes artişti de la Global Records, cu sute de mii de ascultători în fiecare lună pe Spotify şi zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără "Ce-ţi cântă dragostea", "Inimă nu fi de piatră" sau "Spune-mi". Single-ul său "UFO" a fost prezent în top 3 Radio Airplay în Polonia, dar şi în topurile Shazam din ţări ca Polonia, Bulgaria, Slovenia, România.

În vârstă de 22 de ani, Roxen este pe numele său real Larisa Roxana Giurgiu. Artista trebuia să reprezinte România la Eurovision 2020, contramandat din cauza pandemiei de coronavirus. Ulterior a reprezentat România la Eurovision 2021, dar nu s-a calificat în finală. Genul principal abordat de muziciană este deep house şi pop. Prin stilul său şi apariţie este comparată cu Dua Lipa şi Billie Eilish. Timbrul special o face foarte uşor de recunoscut, încă de la prima ascultare la radio.

Comentarii

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare