Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Roxana Cozma - Acoperă-mi inima

Roxana Cozma revine în atenția publicului cu piesa "Acoperă-mi inima", însoțită de un videoclip filmat în orașul natal al artistei. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articol.

După ce a colaborat cu Nyanda de la celebra trupa Brick & Lace, proiect care a ocupat săptămâni la rând primele poziții în Top Billboard cu hitul “Love Is Wicked”, Roxana Cozma revine cu un single solar – „Acoperă-mi inima”.

Tânăra artista originară din Constanța a filmat videoclipul pentru noul single la malul marii, iar regizorul este Alex Ceaușu. Piesa „Acoperă-mi inima” este compusă de către Gabriel Baruta și Cristian Hip.

Roxana Cozma este o tânăra artistă , câștigătoare a premiului I la Mamaia Copiilor 2016, cu o piesă compusă de către Nicolae Caragea. Mai mult, ea a primit o diplomă de excelență în muzică, distincție unică pentru o artista de vârstă ei și a participat în cadrul a două concerte alături de Francesco Napoli și alături de maestrul Gheorghe Zamfir, la Iași. Primele ei piese, “Chilli în ciocolată” și “Esperanza”, au fost lansate în 2016.

Citește mai multe despre Roxana Cozma
Videoclipuri cu Roxana Cozma
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE