Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Retro Music Festival 2019
INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
Michael Bolton
INFO CONCERT:
Ed Sheeran

Videoclip oficial: Rosanne Cash - The Walking Wounded (Johnny Cash: Forever Words)

Rosanne Cash, fiica lui Johnny Cash duce mai departe moştenirea tatălui, lansând piesa "The Walking Wounded". Această baladă melancolică primeşte un videoclip alb-negru, în care fiica vizitează casa în care a copilărit tatăl. Urmăreşte videoclipul cu încărcătură emoţională mai jos.

"The Walking Wounded" este o melodie perfectă pentru un final de film, pentru un apus de soare şi pentru moartea lui personaj din serialul "The Walking Dead". Spiritul lui Johnny Cash este viu prin intermediul acelor acorduri blânde de chitară. Vocea cristalină a fiicei sale, Rosanne Cash completează perfect instrumentalul. Compozitoarea se numără printre artiştii care îi aduc un tribut legendarul cântăreţ country pe albumul "Johnny Cash: Forever Words".

Aceasta este o colecţie de poezii private ale lui Cash, care au fost scoase la lumină recent şi puse pe melodii. Discul va sosi pe 6 aprilie şi include piese realizate de Chris Cornell, Ruston Kelly, Kacey Musgraves, Elvis Costello, Alison Krauss şi Union Station. Nu lipsesc Kris Kristofferson, Willie Nelson, John Mellencamp şi Carlene Carter.

Poeziile lui Cash au ieşit la iveală după ce artistul a încetat din viaţă în 2003. Acestea şi scrisorile artistului către cei dragi au fost transformate în melodii cântate în stilul lui Johnny, omul care a definit country-ul şi rock-ul plin de angoasă. "The Walking Wounded" este o piesă cu mesaj social, care se axează pe diviziunea unei naţiuni, discriminare şi conflict.

Versurile au fost scrise sub influenţa războiului din Vietnam şi a stresului post traumatic cu care se confruntau soldaţii în anii '70 şi '80. De instrumental s-a ocupat John Carter Cash, fratele vitreg al lui Rosanne. Colaborarea din eter între tată şi fiică dă fiori încă din primele secunde când auzi vocea artistei.

Videoclipul a fost filmat în casa în care a copilărit Johnny Cash, în Dyess, Arkansas. Rosanne vizitează moşia şi casa, devenită între timp muzeu. Artista priveşte în zare, peste câmpuri de bumbac, iar imaginile alternează cu prim planuri ale localnicilor, vitregiţi de vreme dar mândri de a aparţine zonei lui Cash.

Albumul cel nou va sosi cu 16 piese incluse şi va fi disponibil pe vinil dublu, CD şi în format digital. Fiecare piesă aparţie unui artist diferit. John Carter, fiu al lui Cash a coprods acest album.

Citește mai multe despre Johnny CashRosanne Cash
Videoclipuri cu Johnny CashRosanne Cash
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE