Urmărește-ne în Social Media

Rosalia - Saoko

Rosalia a lansat "Saoko", o piesă extrasă de pe viitorul său album intitulat "Motomami". Melodia beneficiază de un videoclip plin de adrenalină, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

"Saoko" este o melodie antrenantă ce te va face, cu siguranță, să te miști în ritmurile ei. A fost compusă de Rosalia împreună cu Juan Ivan Orengo, DJ Urba, Wisin, David Rodríguez, Michael Uzowuru, Justin Quiles, Sir Dylan și Noah Goldstein. Noua piesă este însoțită de un videoclip regizat de Valentin Petit, și care prezintă o gașcă de motocicliste ce cuceresc străzile orașului.

"Saoko" este extrasă de pe "Motomami", cel de-al treilea album din cariera Rosaliei. Discul va fi lansat pe 18 martie. Tot pe acest material se găsește și piesa "La Fama", colaborarea cu The Weeknd ce a fost prezentată publicului la sfârșitul anului trecut.

Rosalia este o cântăreață și compozitoare originară din Spania. Artista a trezit interesul publicului spaniol și criticilor cu albumul "El Mar Querer" (2018), ale cărui piese se bucură de influențe flamenco, pop și urban. Succesul internațional a venit în 2019, când Rosalia a colaborat cu J Balvin pentru piesa "Con Altura".

Până în prezent, Rosalia are în palmares un premiu Grammy, opt premii Latin Grammy, trei MTV Video Music Awards, un MTV Europe Music Award și două UK Music Video Awards.

Comentarii