Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Róisín Murphy - Unputdownable

Róisín Murphy a lansat videoclipul noului single ”Unputdownable”. Din perspectiva artistei, vizualul este "trailerul unui vis".

Unputdownable” este noul single Róisín Murphy, promovat printr-un videoclip regizat chiar de către artistă. Piesa este extrasă de pe noul album ”Hairless Toys”, lansat la începutul lunii mai, după o pauză de 8 ani.

Tracklist Róisín Murphy – „Hairless Toys”:

  1. „Gone Fishing”
  2. „Evil Eyes”
  3. „Exploitation”
  4. „Uninvited Guest”
  5. „Exile”
  6. „House of Glass”
  7. „Hairless Toys (Gotta Hurt)”
  8. „Unputdownable”

Roisin Murphy, supranumită în presă ”Regina muzicii experimentale”, este una dintre acele artiste care cuceresc publicul cu prezenţa lor încă de la prima apariție. Figură marcantă a scenei muzicale internaționale încă de la începutul anilor ’90, când activa în grupul electroMoloko, Roisin oferă cunoscătorilor melodii atemporale precum: „The Time is Now”, “Sing it Back” și “Forever More”. Cariera ei solo oferă, de asemenea, bijuterii muzicale precum „Ruby Blue” şi „Overpowered„, care, fără îndoială, o plasează în categoria celor mai emblematice artiste ale culturii electro-pop.

Citește mai multe despre Roisin Murphy
Videoclipuri cu Roisin Murphy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE