Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Róisín Murphy - Evil Eyes

Róisín Murphy a lansat videoclipul noului single ”Evil Eyes”. Piesa este extrasă de pe albumul "Hairless Toys", ce va fi promovat și la București în cadrul concertului programat în septembrie 2015.
Urmărește-ne pe

"Evil Eyes" este noul single Róisín Murphy, promovat printr-un videoclip regizat chiar de către artistă. Piesa este extrasă de pe noul album ”Hairless Toys”, lansat la începutul lunii mai, după o pauză de 8 ani.

Tracklist Róisín Murphy - "Hairless Toys":

  1. "Gone Fishing"
  2. "Evil Eyes"
  3. "Exploitation"
  4. "Uninvited Guest"
  5. "Exile"
  6. "House of Glass"
  7. "Hairless Toys (Gotta Hurt)"
  8. "Unputdownable"

Roisin Murphy, supranumită în presă ”Regina muzicii experimentale”, este una dintre acele artiste care cuceresc publicul cu prezenţa lor încă de la prima apariție. Figură marcantă a scenei muzicale internaționale încă de la începutul anilor ’90, când activa în grupul electroMoloko, Roisin oferă cunoscătorilor melodii atemporale precum: „The Time is Now”, “Sing it Back” și “Forever More”. Cariera ei solo oferă, de asemenea, bijuterii muzicale precum „Ruby Blue” şi „Overpowered„, care, fără îndoială, o plasează în categoria celor mai emblematice artiste ale culturii electro-pop.

Excentrica artistă irlandeză va urca pe scena Arenelor Romane pe 18 septembrie, pentru a promova noul său album, ”Hairless Toys”. Concertul de la București face parte dintr-un amplu turneu european, în cadrul căruia este sărbătorită revenirea pe scenă a artistei, fiind promovate totodată noile piese de pe cel de-al 3-lea disc solo, apreciat de către criticii publicațiilor Pitchfork Media, The Guardian și The Irish Times.

Citește mai multe despre Roisin Murphy
Videoclipuri cu Roisin Murphy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE