Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Róisín Murphy - Evil Eyes

Róisín Murphy a lansat videoclipul noului single ”Evil Eyes”. Piesa este extrasă de pe albumul "Hairless Toys", ce va fi promovat și la București în cadrul concertului programat în septembrie 2015.

"Evil Eyes" este noul single Róisín Murphy, promovat printr-un videoclip regizat chiar de către artistă. Piesa este extrasă de pe noul album ”Hairless Toys”, lansat la începutul lunii mai, după o pauză de 8 ani.

Tracklist Róisín Murphy - "Hairless Toys":

  1. "Gone Fishing"
  2. "Evil Eyes"
  3. "Exploitation"
  4. "Uninvited Guest"
  5. "Exile"
  6. "House of Glass"
  7. "Hairless Toys (Gotta Hurt)"
  8. "Unputdownable"

Roisin Murphy, supranumită în presă ”Regina muzicii experimentale”, este una dintre acele artiste care cuceresc publicul cu prezenţa lor încă de la prima apariție. Figură marcantă a scenei muzicale internaționale încă de la începutul anilor ’90, când activa în grupul electroMoloko, Roisin oferă cunoscătorilor melodii atemporale precum: „The Time is Now”, “Sing it Back” și “Forever More”. Cariera ei solo oferă, de asemenea, bijuterii muzicale precum „Ruby Blue” şi „Overpowered„, care, fără îndoială, o plasează în categoria celor mai emblematice artiste ale culturii electro-pop.

Excentrica artistă irlandeză va urca pe scena Arenelor Romane pe 18 septembrie, pentru a promova noul său album, ”Hairless Toys”. Concertul de la București face parte dintr-un amplu turneu european, în cadrul căruia este sărbătorită revenirea pe scenă a artistei, fiind promovate totodată noile piese de pe cel de-al 3-lea disc solo, apreciat de către criticii publicațiilor Pitchfork Media, The Guardian și The Irish Times.

Citește mai multe despre Roisin Murphy
Videoclipuri cu Roisin Murphy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE