Urmărește-ne în Social Media

Rod Stewart - Love Is

Rod Stewart a lansat videoclipul noului single ”Love Is”. Piesa promovată este extrasă de pe albumul ”Another Country”, așteptat pe piață în luna octombrie.

Rod Stewart a finalizat înregistrările pentru noul album ”Another Country”, cel 29-lea material discografic. După mai bine de 50 de ani de carieră, veteranul muzician continuă să compună, abordând noi influențe și stiluri.

"Am descoperit că singurul mod în care pot compune este încercând să fiu cât se poate de sincer și de onest. Atunci când am văzut cât de bine a fost primit albumul meu anterior, am prins încredere în a continua să compun și să examinez lucruri diferite în piesele mele. Asta mi-a oferit, totodată, și libertatea de a experimenta cu diferite stiluri muzicale, cum ar fi reggae, ska sau influențele celtice."

Pentru noul album, Rod Stewart a colaborat pe partea de producție cu Kevin Savigar, ce l-a ajutat pe muzician să vadă frumusețea și utilitatea tehnologiilor moderne.

"Îmi pare uneori că am petrecut ani întregi în studioul de înregistrări, așa încât posibilitatea de a face acest album acasă, unde majoritatea pieselor au fost scrise, mi-a oferit un plus de inspirație și intimitate."

Discul conține 12 piese în varianta standard și 15 în ediția deluxe, majoritatea melodiilor fiind compuse de Rod Stewart (cu excepția celor notate cu *). Albumul va fi lansat pe 23 octombrie 2015, prin intermediul Decca Records.

Tracklist "Another Country" - Rod Stewart:

 1. Love Is
 2. Please
 3. Walking In The Sunshine
 4. Love and Be Loved
 5. We Can Win
 6. Another Country
 7. Way Back Home
 8. Can We Stay Home Tonight?
 9. Batman Superman Spiderman
 10. The Drinking Song
 11. Hold the Line *
 12. A Friend For Life *

Deluxe Edition:

 1. Every Rock 'n' Roll Song To Me
 2. One Night With You.
 3. In A Broken Dream *
Rod Stewart - ”Another Country” (copertă album)

Rod Stewart - ”Another Country” (copertă album)

Rod Stewart a vândut peste 100 de milioane de discuri în întreaga lume. Muzicianul a fost nominalizat de 18 ori la Premiile Grammy și a fost introdus de două ori în Rock and Roll Hall of Fame, atât ca artist solo, cât și ca membru al trupei The Faces.

Comentarii