Urmărește-ne în Social Media

Rod Stewart - Didn't I ft. Bridget Cady

În noul videoclip ”Didn't I”, Rod Stewart cântă despre un tată care își avertizează copilul cu privire la ”lucrurile care o vor omorî” în drumul ei spre Hollywood. Relatarea se face la persoana întâi, muzicianul mărturisind că întregul album ”Blood Red Roses”, ce include piesa, este unul ”intim”, în care onestitatea dictează emoția.

Deși versurile piesei ”Didn't I” păstrează ambiguitatea poveștii prin excluderea numelor celor implicați, emoția și felul în care ne sunt prezentate detaliile ne fac să credem că Rod Stewart a compus această melodie inspirându-se din viața sa. ”Ai crezut că e cool, iar eu sunt doar un bătrân depășit / Acum stau lângă tine, urmărindu-te cum te lupți pentru viața ta”, cântă legendarul rocker, făcând referire indirect la consumul de droguri.

Rod Stewart are 8 copii, Sean luptându-se cu adicția de droguri în trecut. După două internări la dezintoxicare și cu sprijinul tatălui său, acesta a reușit să-și învingă demonii și să-și schimbe viața.

Piesa ”Didn't I” este înregistrată împreună cu Bridget Cady, o artistă din band-ul lui Rod Stewart. Melodia este extrasă de pe cel de-al 30-lea album de studio al lui Rod, ”Blood Red Roses”, un disc produs de reputatul Kevin Savigar, ce a lucrat anterior cu artiști precum Bob Dylan, George Harrison, Marilyn Manson și Willie Nelson.

“Întotdeauna am impresia că fac albume pentru câțiva prieteni, iar acest material transmite acea intimitate. Sinceritatea și onestitatea sunt foarte importante în viață, iar asta este valabil și atunci când compui”, a declarat Rod Stewart în comunicatul de presă ce anunță lansarea albumului”, a declarat Rod Stewart.

LP-ul conține 3 cover-uri și 13 piese originale, ce-i poartă semnătura. ”Blood Red Roses” va fi lansat pe 28 septembrie și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistului.

Toamna aceasta, Rod Stewart va concerta la București. Evenimentul va avea loc pe 23 septembrie 2018, de Zilele Bucureștiului. În deschiderea csa va urca pe scenă trupa VUNK, una din cele mai îndrăgite formații de pop-rock din România, recunoscută pentru sunetul unic, story-telling și energie, cu hituri precum „Pleacă”, „Așa și” sau „1000”.

Comentarii