Urmărește-ne în Social Media

Robyn - Send To Robin Immediately

Robyn ne invită într-o lume desprinsă parcă din visele artistei, în care accentul cade pe iubirea adolescentină. Noul single al artistei se numește ”Send To Robin Immediately” și este lansat odată cu noua sa linie vestimentară creată în colaborare cu Björn Borg.

Robyn dă frâu liber imaginației și creează în noul ei videoclip o lume în care dorința sexuală și inocența coexistă. În clipul ”Send To Robin Immediately” vedem cupluri de adolescenți pierduți în visare, dar ghidați de muzică, Robyn introducând în context și subiectul homosexualității.

Noul single ”Send To Robin Immediately” este extras de pe albumul ”Honey”, cel de-al 8-lea album de studio al artistei suedeze. Albumul include colaborări cu Joseph Mount (Metronomy), Klas Ålund, Adam Bainbridge (Kindess), Mr. Tophat sau Zhala.

Lansat pe 28 octombrie, discul a primit review-uri foarte bune. The New York Times îl consideră ”o capodoperă”, iar AllMusic observă că ”Robyn creează trenduri în loc să le urmeze”. Discul a debutat pe prima poziție în topul oficial din Suedia, dar și în US Top Dance/Electronic Albums (Billboard).

Tracklist ”Honey” - Robyn:

  1. Missing U
  2. Human Being (feat. Zhala)
  3. Because It’s In The Music
  4. Baby Forgive Me
  5. Send To Robin Immediately
  6. Honey
  7. Between The Lines
  8. Beach 2K20
  9. Ever Again
Comentarii