Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Deep Purple

Videoclip oficial: Robin and The Backstabbers - Oțelu Măcelaru

Trupa Robin and The Backstabbers a lansat un videoclip nou, pentru piesa ”Oțelu Măcelaru”. În clip sunt prezentate imagini din dimineața zilei de 16 iulie 1969, dată la care începea misiunea Apollo 11.

Criptici și succinți, băieții de la Robin and The Backstabbers au oferit în descrierea clipului câteva detalii despre noul lor single, ”Oțelu Măcelaru”:

”De pe albumul ”Bacovia Overdrive Volumul III: Vladivostok”.

Procesat și postprocesat la The Great Below Studios într-un anotimp greu de identificat al lui 2018.
Masterizat la Firstline Studios de Ale Marton în după amiaza zilei de 23 iunie 2018.

Filmat de un robot în dimineața zilei de 16 iulie 1969.
Hair and makeup by Mugatu.

Mulțumim Radu, Rooly, G. Kranz, WvBraun” - Robin and The Backstabbers

Single-ul va fi prins pe viitorul album "Bacovia Overdrive Volumul III: Vladivostok". Până la prezentul clip, piesa fusese lansată în noaptea de Sânziene printr-un stream live pe pagina de Facebook a formației.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Formația s-a bucurat de o popularitate ridicată încă de la debut, câștigând Premiul Publicului la ediția din 2010 a competiției Stufstock Newcomers. A concertat în toate orașele semnificative din România (București, Timișoara, Cluj, Galați, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș etc.), bifând și o apariție în Republica Moldova, în cadrul festivalului Acoperire Culturală, și a cântat în deschiderea unor formații precum Whitest Boy Alive, Obits, British Sea Power și Reptile Youth.

Trupa a lansat două albume de studio, "Bacovia Overdrive vol. 1: Stalingrad", respectiv "Bacovia Overdrive vol. 2: Arhanghel'sk". Ambele albume fac parte dintr-o trilogie care urmează să mai cuprindă "Vladivostok". "Stalingrad" a fost bine primit de către critici, formația câștigând premiul la categoria "Cel mai bun rock alternativ" la On Air Music Awards în 2013, ocazie cu care a primit și premiul pentru artistul anului. "Arhanghel'sk" a fost primit cu critici mixte.

Robin and the Backstabbers îi are în componență pe: Andrei Proca (Robin) - voce, chitară, Vladimir Proca (ShakeHeartbreak) - baterie, Florentin Vasile (Norman Bates) – chitară, Eugen Nuțescu (Oigăn) - bas, Andrei Fântână (Dragonul Roșu) - clape, saxofon, acordeon, chitară, muzicuță și Radu Moldovan (TRădanu) – percuție.

Citește mai multe despre Robin and the Backstabbers
Videoclipuri cu Robin and the Backstabbers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE