Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Robin And The Backstabbers - Cosmonaut

Trupa Robin And The Backstabbers a lansat videoclipul noului single ”Cosmonaut”. Piesa este compusă de Robin Proca și se regăsește pe albumul ”Arhanghel’sk””.

La 6 luni de la lansarea „”Arhanghel’sk””, cel de-al doilea volum al trilogiei ”„Bacovia Overdrive””, Robin and The Backstabbers prezintă videoclipul piesei ”„Cosmonaut””. Clipul este o poveste despre copilărie, într-o colecție de diapozitive. Videoclipul a fost realizat de Andrei Fântână.

Robin and the Backstabbers este o trupă românească de rock, formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Membrii își descriu muzica drept “pop melodramatic”. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut ”Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad” a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Carturesti si iTunes România), propulsându-i pe Robin and the Backstabbers în atenția publicului dornic de un suflu nou în muzica alternativă. Câștigând distincțiile ”„Cel mai bun rock alternativ”” și „”Artistul anului”” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri open air.

Al doilea album al formației, ”Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk”, este lansat oficial pe 8 mai 2015. Precedat de single-ul „”Muzică în cântece””, al cărui videoclip îi regăsește pe membrii trupei alături de mai multe actrițe îndrăgite din teatrul și filmul românesc (Ana Ularu, Diana Cavaliotti, Andreea Vasile s.a.), evenimentul de lansare a noului disc a strâns la Halele Carol din București peste 1500 de oameni, cu siguranță unul dintre cele mai importante și mai reușite concerte Robin and the Backstabbers de până acum.

Citește mai multe despre Robin and the Backstabbers
Videoclipuri cu Robin and the Backstabbers
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE