Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Robert Toma - Te dezbrac din priviri

După ce l-ați ascultat cântand alături de Amna, Adda și Marius Moga, a venit rândul să vă bucurați și de primul său single solo. Robert Toma a lansat piesa ”Te dezbrac din priviri”, al cărei videoclip a fost regizat de Ionuț Trandafir.

Robert Toma a lansează un videoclip fierbinte pentru primul său single solo - „Te dezbrac din priviri”. Artistul poate fi considerat cu ușurință una dintre revelațiile ultimului an în muzica românească: milioane de vizualizări pe YouTube, primele locuri în topurile muzicale, colaborări cu artiști de top, compozitor a numeroase hituri din topurile muzicale.

Robert Toma a adunat peste 46 de milioane de vizualizări la cele patru piese lansate până acum.

Dacă de la primul single și până în prezent, Robert Toma a lansat doar piese în colaborare, "Te dezbrac din priviri" este primul single solo al artistului. Ca și în cazul celorlalte piese ale sale, Robert este compozitorul noii piese, de această dată alături de Alex Parker și Adrian Klein. Videoclipul este regizat de către Ionuț Trandafir.

Robert Toma se află printre compozitorii a numeroase hituri din România și a colaborat cu artiști de top ca Andra, Liviu Teodorescu, Adda, Amna, Ruby, Marius Moga, What's UP etc. La începutul anului 2016, Robert Toma a lansat single-ul "Binele ce îmi face rau", în colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul și juriul la Vocea României, în 2013, în echipa lui Marius Moga.

Citește mai multe despre Robert Toma
Videoclipuri cu Robert Toma
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE