Urmărește-ne în Social Media

Robert Toma feat. Marius Moga - Toată vara

După colaborarea de succes cu ADDA și Liviu Teodorescu, pentru piesa "Tot ce mi-a rămas", Robert Toma lansează în pragul sezonului estival single-ul și videoclipul "Toată Vara" împreună cu Marius Moga.

Piesa ”Toată vara” este compusă în studiourile DeMoga Music, de către Marius Moga și Robert Toma, iar videoclipul este regizat de către Iulian Moga. Vizualul transpune publicul direct în atmosfera de distracție de la mare, "Toată vara".

"Boom, boom, para, para, și dansează toată țara, "Toată vara". :) Am filmat la mare, cu toată gașca DeMoga Music, ne-am distrat și am construit un iglu chiar pe plajă", declară Marius Moga.

"Sunt bucuros că se lansează ”Toată vara”, în colaborare cu Marius Moga. Este o piesă veselă, pozitivă, care sper să aducă zâmbete în viața oamenilor. Este încă un pas pe care îl fac alături de DeMoga Music și sper ca piesa să ajungă la sufletul oamenilor și s-o asculte pe repeat...Toată vara!", mărturisește emoționat Robert Toma.

Marius Moga a lansat recent al doilea single din carieră, "Suntem păsări călătoare" feat. Achi, o piesa care îndeamnă oamenii la libertate și iubire. Din suita de lansări DeMoga Music de anul acesta mai fac parte și Adda feat. Shift - "Vin sec", Ruby feat. What's UP - "Nu pune la suflet", Shift feat. Andra - "Avioane de hârtie", fiind pregătite multe alte surprize și pentru perioada următoare.

Comentarii