Urmărește-ne în Social Media

Robert Toma și Jovanna - Binele ce îmi face rău

Robert Toma începe anul 2016 cu un nou single, intitulat “Binele ce îmi face rau”. Melodia este lansată în colaborare cu Jovanna, artista care a cucerit publicul și juriul la Vocea României în 2013.

Piesa ”Binele ce îmi face rău” este compusă de Robert Toma, în “Tabăra de Muzică 3” - la Cheia, împreună cu Liviu Teodorescu, Loredana Cavasdan, Adda, Marius Moga, Ionut "Yogi" Vasilache și Mircea Pavilcu.

"Îmi place să cred că 'Binele ce îmi face rău' este tabloul fructului interzis. Te vreau chiar dacă știu că o să mă faci să sufăr, chiar dacă știu că o să ne certăm sau o să ne războim, ca doi încăpățânați. Merită toate astea dacă există o șansă să ne împăcăm. Cam despre asta e vorba. Cât despre clip, este cel mai spectaculos clip al meu de până acum și mă bucur că am colaborat din nou cu Ironic. Jovanna pot sa spun că a fost scânteia care a aprins piesa. Reușește să îi dea o stare specială piesei. Este o gură de aer proaspăt și exotic în același timp", declară Robert Toma.

Robert Toma a debutat în 2015 cu hit-ul "Tot ce mi-a rămas", feat. Adda și Liviu Teodorescu, piesa care a adunat peste 12 milioane de vizualizari pe YouTube și a ocupat primele poziții în topuri. Tot în 2015, artistul a mai lansat două colaborări, cu Marius Moga – “Toată vara” și cu Amna – “În oglindă”. Toate cele 3 piese compuse și lansate de el pana acum au avut succes. Robert Toma este și compozitor, iar printre artiștii pentru care a compus se numără Andra, Marius Moga, Ruby, Amna, Adela Popescu, Adda, Liviu Teodorescu etc.

Jovanna este o tânără artistă originară din Serbia, semifinalistă a emisiunii concurs Vocea României. După show, artista a intrat în echipa DeMoga Music, piesa "Binele ce îmi face rău” fiind prima sa colaborare.

Comentarii