Urmărește-ne în Social Media

Robert Toma - Fără sfârşit

Robert Toma a lansat o piesă perfectă pentru finalul toamnei, "Fără Sfârşit". Melodia primeşte un videoclip în care artistul şi fantasmele sale se dezvăluie în noapte. Muzicianul este protagonistul acestui clip, pe care îl puteţi viziona în cadrul articolului.

Cu picioarele goale pe stradă, plimbându-se în noapte, artistul nu are somn. Neliniştile sale se transformă în versuri şi proze pe foaie. "Fără Sfârşit" prezintă masculul alpha cel torturat de iluzia celei pierdute. Femeia fatală apare doar ca spectru, tangibil doar în imaginaţia artistului. Robert Toma se dedublează în diferite ipostaze: bărbatul elegant, băiatul rebel şi omul relaxat, îmbrăcat casual.

Varianta în alb şi cea îmbrăcată în negru au un fel de duel în versuri şi priviri. "Fără Sfârşit" este despre acel ciclu infinit al despărţirii şi împăcării pe care îl cunosc cele mai înfocate relaţii. La final povestea şi proza despre cei doi îndrăgostiţi arde şi totul pare a fi fost doar un vis foarte lucid.

Clipul este regizat de către Todica Lorin, iar single-ul este o coproducţie DeMoga Music şi Cat Music. Piesa este compusă de către Robert Toma, alături de Marius Moga, Alex Parker şi Andy Ghisoiu. În privinţa versurilor şi mesajului acestei creaţii, Robert a avut următoarele de spus:

«Fără sfârşit» este o piesă scrisă cu multă durere, plină de regrete şi cu sentimentul că se putea face mai mult pentru persoana iubită. Când ea nu mai e aproape, parcă te simţi încolţit de o sinceritate crudă, iar sinceritatea ajunge să te doară atunci când vina te apasă.

Realitatea e că nu mai contează dacă îţi recunoşti partea de vină, cât timp nu mai are cine să te asculte. Trăim poveşti şi nu ni le citeşte nimeni, nici nu ne dăm seama când scriem câte un rând şi dacă cineva ne-ar opri să ne spună prin câte peripeţii captivante a trecut povestea noastră, am rămâne muţi. Fără cuvinte. Fără sfârşit.

Robert Toma este un artist şi compozitor care face parte din echipa DeMoga Music. A colaborat cu Marius Moga, Andra, Ruby, Corina, Dorian Popa şi Liviu Teodorescu pe o serie de melodii în ultimii ani. În această lună a lansat colaborarea cu AMNA, piesa "Aproape cel mai departe". În primăvara anului trecut ne-a oferit hitul "Toată Vara", împreună cu Marius Moga.

Comentarii