Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Videoclip oficial: Robert Plant - Bluebirds Over the Mountain

Robert Plant continuă lansările de single-uri de pe noului său LP cu "Bluebirds Over the Mountain". Piesa a primit un videoclip animat care dă senzaţia unei succesiuni de diapozitive şi aminteşte de povestea lui Nils Holgersson.

"Bluebirds Over the Mountain" este al treilea single de pe noul album al legendarului solist Led Zeppelin. Discul se numeşte "Carry Fire" şi va debuta pe 13 octombrie. Melodia este scrisă de către Ersel Hickey şi dacă vi se pare familiar timbrul auzit, asta e pentru că îi aparţine lui Chrissie Hynde. Legendara fondatoare a trupei The Pretenders îşi etalează talentele vocale, în vreme ce pe fundal auzim instrumente folk excelent mixate cu sample-uri moderne şi un solo discret dar hipnotizant.

Plant a reuşit să ne surprindă cu ultimele single-uri, "Bones of Saints" fiind o piesă rock'n'roll cu sound de Queens of the Stone Age. "The May Queen" a avut o abordare clasică, pe bază de chitară acustică şi multiple alte instrumente clasice. Trebuie să ştiţi că "Bluebirds Over the Mountain" este de fapt un cover după Ersel Hickey, care a mai primit deja adaptări de la Beach Boys şi Richie Vans.

Colaborarea dintre Robert Plant şi Chrissie Hynde nu se opreşte la această piesă, artista urmând să îl însoţească pe legendarul rocker în turneul din America de Nord de anul viitor. Seria de concerte debutează în 2018 şi va include reprezentaţii live ale pieselor de pe noul LP. Este discul solo cu numărul 11 pentru compozitorul şi vocalul Led Zeppelin.

Au trecut 3 ani de la ultimul release, "Lullaby and the Ceaseless Roar", care a inaugurat colaborarea dintre muzician şi trupa Sensational Space Shifters. Aceştia şi-au adus aportul şi la noul album.

Citește mai multe despre Robert Plant
Videoclipuri cu Robert Plant
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE