Urmărește-ne în Social Media

Robert Botezan - Tu nu, eu da

Robert Botezan a așteptat nerăbdător clipa 'botezului', și anume lansarea single-ului de debut – „Tu nu, eu da”. Vă invităm să aflați mai multe detalii mai jos.

Robert Botezan, tânărul finalist de la Vocea României, marchează în prima piesă o emoție puternică și un mesaj profund, transpus perfect în videoclipul filmat la începutul acestui an. Pe lângă acestea, artistul impresionează printr-un timbru vocal aparte.

„<Tu nu, eu da> este o piesă care m-a cucerit, în primul rând, prin mesaj; toată lumea a trecut sau va trece cândva prin momentul 'tu nu, eu da'. Se spune că a iubi este un dar, iar a iubi și a fi iubit este un miracol; cu ce îmi doresc să rămână oricine va ascultă piesa mea? Cu faptul că fie dacă ai parte de darul iubirii ori de miracolul iubirii, emoția rămâne la fel de organică. Piesa vorbește despre suferința separării de drumuri între două suflete cândva pereche și cum nu există înfrângere mai mare în viață unui om decât persoană iubita să îți taie rezervorul de iubire. Același lucru proiectandu-se și în videoclipul piesei”, declară Robert Botezan.

Piesa este compusă de către Ioana Ignat, o voce la fel de memorabilă ca a lui Robert.

„Să nu uiți de stele, zâmbete și flori, că acum suntem în goana după comori!”

Cariera lui Robert a început când era în clasa a 8-a, atunci când s-a înscris la cursuri de canto cu unul dintre cei mai buni profesori de canto din Sibiu. Apariția publică a fost constantă timp de un an și jumătate, la diferite concerte acustice în Sibiu. Peste ceva timp a venit în București pentru a participa la concursul de talente Vocea României, unde s-a clasat pe locul al III-lea.

„Muzică fac, asta este ceea ce îmi doresc să fac în continuare, să trăiesc în momentul prezent și, de asemenea, să vă instig vouă același feeling prin muzică și performance-urile mele: să trăiți clipă alături de mine”, adaugă Robert.

PUBLICITATE
Comentarii